Hvordan jeg Vælg den Bedste Mustache Comb?

Vælge den bedste overskægget kammen kræver nogle grundlæggende viden om de typer af kamme, der er tilgængelige og en lidt forskning. Det er vigtigt at vide på forhånd, at den bedste kammen for de fleste typer moustacher normalt vil være lille med snævert fordelte tænder. Visse facial hår er for tykt eller krøllet for den fineste kamme, men overskæg, i almindelighed, kræve en fin kam for korrekt træning og grooming. Disse kamme måske eller måske ikke have et håndtag.

Når vokser en overskæg, er det nyttigt at kam det ofte at træne hårene, især hvis du planlægger at style dit overskæg i sidste ende. For effektivt at træne den håret, du brug for en kam, der har fine nok tænder til virkelig at grab på de hårene og træk dem. Dette kan være smertefuldt i første omgang, så det måske hjælpe at have en bredere-tandede kam for den første par passerer hver gang du ellers kunne soignere.

En overskæg kam som regel er langt mindre end en all-purpose hår kam eller endda en skæg kam. Dette mindre facon giver mulighed for tættere, højere-præcision kæmning og kan hjælpe med styling. Før styling et overskæg ind i cykelstyret,, for det f.eks er meget vigtigt at udvikle en stærk del med de overskæg hårene uddannet til at falde på hver side af munden. Kun en meget lille og fin kam er ideel til dette, men du også ønsker at sikker på, at kammen er stærk nok til at trække hårene, så det burde ikke være for fleksible.

En meget lille overskæg kam er også let at bære rundt på, hvilket er vigtigt når du har brug for at soignere din overskæg ofte. De fleste overskæg kamme har et håndtag, men de som regel er stadig små nok til at forblive bærbare. Hvis dette er en bemærkelsesværdig bekymring, når vælge den rigtige kammen, du måske ønsker at søge efter en sammenfoldelig kam. Nogle overskæg kamme kan foldes ligesom en Switchblade kniv.

Uanset om du gå til bare en grundlæggende strigles look eller style dit overskæg ind i en Chevron, blyant, hvalros eller styret facon, vælge de rigtige kammen tager en lidt forskning. Sammenlign former og størrelser, og indse, at de billeder, du ser online, måske ikke være rigtigt til skala. Læs de faktiske dimensioner,, hvis du leder efter noget småt, og prøv at læse anmeldelser, når du kan finde dem.

Endelig, vide, at nogle overskæg kamme også er designet til skæg. Som sådan, måske de ikke være fine nok, selvom de er annonceres for moustacher. Prøv at finde anmeldelser skrevet af mennesker, der faktisk har moustacher, så du kan bekræfte, at en given kam er virkelig tilstrækkelig til jobbet. Når du er i tvivl, kan det være bedst at holde sig med en kam, der er annonceret som kun en overskæg kam.

Hvordan jeg Vælg den Bedste Eyeliner Pen?
Hvad er en barbermaskine Haircut?
Hvordan vælger jeg den bedste Laser Hair Removal Clinic?
Hvad er Cuticle Oil?
Hvad er de forskellige typer af asiatiske Haircuts?
Hvad er udtyndet Hair?
Hvordan vælger jeg den bedste Suge Tandbørsteholder?
Hvad er Face polsk?
Hvad Er bakkenbarter?
Hvad er en saks pincet?
Hvad er en Pompadour?

Leave a Reply