Hvordan jeg Vælg den Bedste Mustache Shape?

Hvis du vil vælge ett overskæg form, som er flattering, overveje et par væsentlige faktorer. Den formen af ​​dit ansigt, såvel som dine mest fremtrædende ansigtstræk funktioner kan hjælpe med at afgøre hvilke overskæg formen er bedst egnet til dig. Hvis din næse er din mest fremtrædende ansigts træk, overveje en moustache, der ikke er sparsom eller tynd, som et stort overskæg kan se bedst på dig. Hvis formen af ​​dit ansigt er rund og fuld, kan du ønsker at dyrke en ledsagende fipskæg med dit overskæg snarere end en fuldskæg.

Dit hår stylist eller frisør kan være i stand til at anbefale den mest hensigtsmæssige overskæg form, der passer til dit ansigt. I nogle tilfælde kan et hår stylist har også en bog med billeder af forskellige typer af skæg og overskæg. Ser man på billeder kan hjælpe dig med at afgøre, hvilke overskæg formen kan virke bedst for dig. Faces, der er ovale, runde, firkantet, eller pære-formet kan blive vist er de fotos. Bestem formen af ​​dit ansigt, så du kan få en idé om, hvilken stil og form af overskæg vil fungere bedst for dig.

Forudsat dit ansigt er smalt og tyndt, bør du undgå at vokse en meget tyk overskæg. Hold din overskæg trim, selv om det ikke nødvendigvis behøver at være sparsom eller meget tynd. Hvis dit facial hår mangler tæthed, en tynd overskæg er en god mulighed så godt.

Hvis du har en meget lille eller dukkede op næse, bør din overskæg formen ikke være ekstremt tyk eller buede. Prøv at dyrke en moustache, der er temmelig tynd og lige og undgå styr stilarter. En styret overskæg ville være mere flattering til en person med mere fremtrædende træk.

For en mand, der er at miste hans hår, eller som barberinger sit hoved, kan den stil af sit overskæg være flatterende eller overkompenserende. En mand med sparsom facial hår og en skaldet eller glatbarberet hoved måske ikke være i stand til at opnå succes i voksende en flatterende overskæg. Omvendt kan et overskæg, der er tyk eller buede ser bedst på dem med en vigende hårgrænse.

En af de mest effektive måder fastsættelsen af, hvorvidt stil af overskæg er rigtige for dig, er forsøg og error. I nogle tilfælde er eksperimentering den eneste måde at afgøre, hvilken form moustache er bedst. Prøv flere stilarter baseret på forslag fra venner og eksperter.

Uanset hvilken stil overskæg din vælger, gode grooming er afgørende for at bevare et attraktivt udseende. Hold din nye overskæg og skæg pænt trimmet og rent på alle tidspunkter. Invester i overskæg saks og kam eller en grooming sæt, samt nogle overskæg voks, hvis det er nødvendigt.

Hvad er Licorice Soap?
Hvordan se forskel Kombination og fedtet hud?
Hvad er Farnesol?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Exfoliating Peel?
Hvordan kan jeg få den perfekte Haircut?
Hvad Er en Hard Hat Hair Dryer?
Hvordan vælger jeg de bedste råvarer Shea Butter?
Hvordan vælger jeg den bedste Claw Clip Hair Piece?
Hvad er ett Lotion Varmere?
Hvordan Må jeg Vælg de Bedste Mænds Deodorant?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Wrinkle Viskelæder?

Leave a Reply