Hvordan jeg Vælg den bedste naturlige Toner for Skin?

Mange enkeltpersoner søge naturlige alternativer til ansigts-og huden tonere for at undgå barske kemikalier, additiver og konserveringsmidler, som kan irritere deres hud. En naturlig toner for hud, såsom heks hassel, grøn te eller rosen vand, kan give de samme fordele til huden som konventionelle tonere uden at det er irritation fra enhver menneskeskabt ingredienser. Selv om en naturlig toner for hud brug ikke kan omfatte kemiske additiver, allergiske reaktioner til visse ekstrakter i naturlige tonere kan forekomme i nogle individer. Forskellige tonere arbejder godt med forskellige hudtyper, så en individuel bør gøre en indsats at tilbringe tid teste hver toner at se, hvilken en giver de bedste resultater.

I hud kure, bliver ett toner hovedsageligt anvendes til at fjerne remanens, tilføje fugt og tilvejebringe en beskyttende barriere for huden. En fælles naturlig toner for hud er heks hassel, der almindeligvis findes i købmænd og supermarkeder. Rose vand er en anden naturlig hud toner, og siges at hjælpe med at dulme hud og hjælpe rydde teint fra eventuelle urenheder. Begge af disse indstillinger er relativt billig sammenlignet til kommercielle hud tonere, hvilket gør det et foretrukket valg for dem på et budget.

Hjemmelavet tonere er ofte foretages af dem, der ønsker en mere kompleks toner, der giver naturlige vitaminer og mineraler for huden. Et eksempel er pureret vandmelon, som sin C-vitamin siges at hjælpe med at beskytte huden mod sollys beskadigelse og tone den overordnede huden. Mashed æble er en anden populær ingrediens i en naturlig toner opskrift, og er ofte bruges til at hjælpe lindre hud og forebygge pletter og breakouts. Selv om disse ingredienser ikke er skadelige, er det vigtigt for en person at gøre sikker på han eller hun er ikke allergisk over for den mad, før du anvender dem til det organ.

Cool, friskbrygget grøn te kan også være en nyttig valg som en naturlig toner for hud, da det menes at tilvejebringe anti-inflammatoriske kvaliteter til huden såvel som gavnlig antioxidanter. Citronsaft kan også være nyttigt som en naturlig hud toner, alligevel er denne kan forårsage irritation, hvis af huden modtager for meget udsættelse for sollys. Den bedste måde at undgå enhver sollys irritation efter at have brugt en naturlig toner for hud er at anvende en solcreme efter vask og toning ansigtet.

Hvordan jeg Vælg den Bedste Backcombing Comb?
Hvilke Er de Fordele og ulemper ved Voksbehandlet Floss?
Hvordan vælger jeg en god Hårtørrer?
Hvilke Er de Fordele og ulemper af kosmetisk kirurgi efter Weight Loss?
Hvad er de forskellige typer Mehndi til hænder?
Hvad er Cheiloplasty?
Hvad er de forskellige årsager til spaltede spidser?
Hvad er ett Pubic Wig?
Hvad er den bedste måde at rense briller?
Hvordan vælger jeg den bedste Shower Puf?
Hvordan bruger jeg Glutathion for hud Lightening?

Leave a Reply