Hvordan jeg Vælg den Bedste Powder Solcreme?

Når det kommer til at vælge solbeskyttelse, mange mennesker er ikke er opmærksomme på, at i tillæg til solcremer i lotion form, er det også muligt at købe solcreme pulvere. I Faktisk, kan et pulver, solcreme produkt være en langt bedre mulighed for mange mennesker. Hvis du tænker på forsøger et pulver snarere end en lotion, skal du sørge for at overveje faktorer såsom kornet af pulveret, de ingredienser, der indgår i formlen, niveauet for beskyttelsesniveau forudsat, og hvorvidt eller ikke selve formlen er det rigtige for netop din type hud.

En af fordelene af pulver solcreme er fraværet af den olieagtige fornemmelse af, at lotioner undertiden efterlade på overfladen af ​​huden. For at gøre mest muligt ud af denne fordel, gå med en pulver, der har en meget fin korn snarere end en grove korn. Den Slutresultatet er, at effekten vil være noget ligesom påføring af en silkeagtig coating til huden, at ikke føles klæbrig eller tendens til at klumpe. Den endda spredning af den finere pulveret vil tilbyder også mere beskyttelse, når du befinder dig i solen.

Da en pulver solcreme har tendens til at indeholde færre kemikalier end mange solcreme lotion, vil folk som sandsynligvis at have en allergisk reaktion til at disse kemikalier finde, at pulveret er et bedre valg. Før du køber den første pulveret du kommer på tværs, tage et stykke tid til at læse de ingredienser, der findes i produktet. Mens der er færre kemikalier i pulver solbeskyttelsesmidler, forsigtighedsregler, er der stadig nogle, der kan forårsage huden irritation i visse mennesker. Sørg for, at der er intet i det produkt, at du kender vil forårsage ett irritation. Hvis nogen ingrediens forårsager en vis bekymring, se ind forskellige pulverprodukter solbeskyttelsesprodukter.

Ligesom med lotions, kommer solcreme pulver i forskellige styrker. Afhængigt af hvordan intens de ultraviolette stråler i dit område og tilstanden af ​​din hud, at vælge et produkt, der tilbyder større beskyttelse kan være din bedste løsning. Faktorer såsom alder, generelle helbred, tilstedeværelsen af ​​ekstremt tør eller fedtet hud, og endda enhver familie historie af hud-relaterede sygdomme er værd at overveje, før du foretager et valg i solcreme beskyttelse. Hvis du er i tvivl, tale med en professionel, der kan hjælpe med at vurdere din hudtype og give praktiske forslag for, hvor meget ultraviolet (UV) beskyttelse du har brug for. Gør så vil gøre det lettere at vælge den rigtige pulveret solcreme og nyde din tid i solen og samtidig minimere potentialet af forårsager skader på din hud.

Hvad er Gommage?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Hair Razor?
Hvordan kan jeg behandle tør hud på benene?
Hvad er Øjenbryn Bleach?
Hvad er de bedste tip til Start Dreadlocks?
Hvad er de forskellige typer af Halal Makeup?
Hvad er vandfri lanolin?
Hvordan vælger jeg den bedste Graveret Compact Mirror?
Hvordan Skal jeg Vælg den bedste Kind of Hår Styling Produkter til Mig?
Hvad er Mosaic Blush?
Kan jeg bruge Tandpasta for en Cold Sore?

Leave a Reply