Hvordan jeg Vælg den Bedste Underarms Whitening Cream?

Underarms kridtning creme kan købes i butikker og online, selvom den type af fløde, at du køber er vigtig. Cremer, der indeholder kemikaliet hydraquinone bør undgås. I Derudover, kan cremer, der indeholder en række af andre kemikalier, som ikke være godt for din hud. Bortset fra købe ett underarm kridtning creme, kan du også prøve forskellige naturlige hud kridtning retsmidler.

Hydraquinone har været knyttet til forskellige medicinske tilstande herunder cancer. Japan, Den Europæiske Union, og Australien tillader ikke salget af produkter, der indeholder hydraquinone. Således, er det bedst at undgå enhver cremer, der indeholder dette ingrediens, hvis du bor i et land, hvor produkter, der indeholder hydraquinone er stadig solgt.

Forud for købe hvilken som helst under armene kridtning creme, bede om en prøve af cremen du har til hensigt at prøve. Da de fleste af disse cremer indeholder en række kemikalier, kan din hud reagere negativt med ethvert produkt. Ved at foretage en hud patch test, kan du undgå huden irritation forårsaget af stærke kemikalier.

Som med enhver hud produkt,, er det også en god idé at sikre, at produktet du vælger, vil fungere godt med din hud type. Ligesom ansigts-og krop lotions bliver markedsført til forskellige hudtyper, så er underarm cremer. Kig efter et produkt, der koordinerer med din hud samme type for at undgå hud-irritation.

Bortset fra masse-producerede armhuleformuleringer hvidtekalk fløde produkter, kan du også ønsker at prøve naturlige cremer. Mange sundheds-butikker og naturlige butikker transportere olieprodukter, der ikke indeholder et stort antal af kemikalier. Disse produkter kan arbejde som såvel som kemiske-lastet produkter i foruden at være bedre for din hud.

Der er også forskellige hjem retsmidler, der kan lysere din underarm huden, herunder citrusfrugter juice. Nogle Naturforskere mener, at syren fra citrusfrugter, såsom citroner og limefrugter, kan hjælpe til at whiten hud. Nogle mennesker har også fundet, at exfoliating underarm hud jævnligt kan hjælpe at lysne hudens udseende.

Du kan også finde forskellige produktgrupper anmeldelser ved at gennemføre en smule forskning. Spørg venner og familiemedlemmer der bruger en underarm kridtning creme for deres mening, og læse forbrugerrapporter anmeldelser. Ofte, at finde en stor produkt betyder, at tilbringe lidt tid læsning om de fordele og ulemper ved hver underarm kridtning creme på markedet. Hvis du ikke kan finde en creme, der virker for din hud, kan du ønsker at overveje at besøge med en autoriseret hudlæge, der kan anbefale receptpligtig cremer og salver.

Hvilke Er Paraben-Free Cosmetics?
Hvilke faktorer påvirker børstet Form?
Hvad er fordele og ulemper ved en Perm for tykt hår?
Hvad betyder et øjenbryn Expert gøre?
Hvad er uld Dreadlocks?
Hvor effektiv er Tea Tree Oil til skæl?
Hvad er ett stiple Brush?
Hvad er miljøvenlige Cosmetics?
Hvordan vælger jeg den bedste Strawberry Parfume?
Hvad er hår, hud og negle Vitaminer?
Hvad er fordele og ulemper ved at bruge eddike til skæl?

Leave a Reply