Hvordan jeg Vælg den Bedste Vandtæt Eyeshadow?

For at vælge den bedste vandtæt eyeshadow, du nødt til at overveje skyggen, og farve, du kan bære. Normalt, din grundlag for at vælge en eyeshadow farve afhænger af farven på dine øjne, som bør understreges, ikke overmandet af barske farver. Du kan normalt vælge de komplementære eller modsatte farverne på dine øjne. For eksempel,, hvis du har grønne øjne kan du gå til pink til røde nuancer, mens du kan vælge dæmpede orange farver, hvis du har blå øjne. For mørke-farvede øjne som brune og sort, anbefales det ikke at have sådan en alvorlig hvid farve på dine øjenlåg, så du kan holde med mørkere eller neutral nuancer af Øjenskygger.

Du bør også overveje det tidspunkt på dagen du bruger din vandtæt eyeshadow. Den generelle regel er, at lysere lys, såsom dagslys, opfordre til subtile og neddæmpet nuancer af farve at undgå at der har en sådan barske-udseende makeup. Lysere nuancer, på den anden side, er bedst anvendes til nattetid events, når du ville ønsker at skille sig ud og blive bemærket, selv når lysene er dim.

Anledningen og niveauet af aktiviteten er også vigtige faktorer i vælge den bedste vandtæt eyeshadow. Hvis du vil til stranden, hvor den saltvand kan irritere og den varme solen kan gøre dig svede, vælge en creme-baseret eyeshadow, da det varer længere end den blyant eller pulveret-baserede en. Du kan også bære denne type af eyeshadow i løbet af et bryllup, i tilfælde af får du teary-eyed. Hvis du er at sætte på nogle eyeshadow i løbet af vinteren eller om natten, kan den blyant eyeshadow vare så længe og kan blive renset væk lettere.

En anden afgørende faktor i at købe en vandtæt eyeshadow er de ingredienser. Huden omkring øjnene er tynd og følsom, så du ønsker ingredienser, som ville ikke irritere eller rødt og ømt dine øjenlåg. Valg blandt Øjenskygger med naturlige ingredienser ville være en god start. Nogle Øjenskygger omfatter botaniske olier såsom fra soja og morgenfrue, som begge kan moisturize øjenlågene. Wax er også en typisk ingrediens i eventuelle vandtætte kosmetik, men sørg for at de er afledt fra planter og naturlige mineraler.

Uanset typer af vandtæt eyeshadow du vælger, er der visse makeup tricks, der kan hjælper med at holde dine øjenlåg ser smuk længere. Et tip er at børste på nogle løst pulver efter, at eyeshadow har sat. Dette vil skabe en barriere, der holder eyeshadow beskyttet fra eksterne faktorer, såsom støv, olie, og vand. Et andet tip at holde din eyeshadow på længere er at anvende det i et koldt miljø, så din makeup vil ikke smelte hurtigt, som du anvender det. Den kolde miljø også hjælper eyeshadow er indstillet på dine øjenlåg hurtigere.

Hvordan vælger jeg de bedste mænds hår Spray?
Hvordan vælger jeg den bedste Sulfate-Free Shampoo?
Hvilke Er fordelene ved Cocoa Butter Lotion?
Hvordan Må jeg Vælg de Bedste Self-Garvning Håndklæder?
Hvad er Emo Make Up?
Hvad er ett Walrus Moustache?
Hvordan vælger jeg den bedste Köln for mænd?
Hvad er Bridal Mehndi?
Hvad er de bedste tip til Cellulite Control?
Hvordan vælger jeg den bedste Dry Skin Therapy?
Hvordan jeg Vælg den bedste Solcreme for rosacea?

Leave a Reply