Hvordan jeg Vælg den Best Body Exfoliator?

Når du vælger den bedste kroppen exfoliator, er det vigtigt at vælge de bedste granulatet for din hud type. Den base af exfoliator er også vigtig, især for dem med tør, fedtet, eller følsomme hud. Hvis du ønsker mere fra din produkt end exfoliation, kigge efter ingredienser,, der kan giver andre fordele, såsom behandling af acne eller forbedring af cellulite. Som med de fleste af kroppens produkter, kan lugte kroppen exfoliator, før indkøb også være gavnligt, især hvis du planter at bære nogen duft efter at have brugt det.

Body scrubs kommer med forskellige typer af eksfolierende perler. Produkter med naturlige, kornede granulat tendens til at fungere bedst for dem med normal hud eller på områder, der er særligt groft og sådan et knæ, albuer og fødder. Hvis du har følsom hud, kan disse naturlige produkter være alt for ru og kunne forårsage irritation. I dette tilfælde, er det typisk bedst at gå med fremstillede granulat. Disse har tendens til være ensartet i størrelse, reducere ruhed, og typisk smelte mere let ind i huden når gnides. Forarbejdede produkter tendens til at være blidere, selvom de ikke kan give den samme mængde eksfoliering.

Udenfor af typen af ​​granule, er den base af produktet også vigtigt, når vælge de bedste kroppen exfoliator. Scrubs, der er olie-eller creme-baserede, typisk markedsføres som fugtgivende, tendens til at arbejde bedst for folk med tør hud. Hvis du har fedtet hud, vil du sandsynligvis ønsker at kigge efter et produkt, der er olie-fri. Disse oplysninger er som regel på emballagen i nærheden af ​​ingredienser og kan markedsføres som forfriskende eller forfriskende. Hvis du har følsom hud, kigge efter et organ exfoliator, der er mærket som hypoallergen og undgå alt, hvad der er stærkt-parfumeret, da det kan være irriterende til din hud.

Mens standard kroppens scrubs er nyttige på deres egen, kan det være en god idé at kigge efter en scrub der gør mere end blot udglatte din hud. Mange forskellige kroppens vaskene har exfoliators inde i af dem, hvilket giver en to-i-ét produkt. Hvis du har acne, kigge efter en scrub, der indeholder salicylsyre, da dette kan hjælpe til at behandle hvilken som helst spændende acne på din krop og at forhindre nye breakouts. Et organ exfoliator, der indeholder koffein, ofte annonceres som opstrammende, kan også bidrage til at midlertidigt at stramme din hud, reducere forekomsten af ​​cellulite.

Den Langt størstedelen af ​​legemsekssudater exfoliators er duftende. For de fleste, er dette noget,, at er ønskeligt, selv om dem med sart hud typisk bør undgå duftende scrubs. Hvis du planlægger at bruge parfume, cologne, eller en hvilken som helst anden duft efter brug af kroppen exfoliator, så prøv at vælge en duft, der komplimenter hvad du planlægger at bære. Brug af to modsatte dufte sammen kan ofte resultere i enten alt for meget duft eller afgiver en mærkelig lugt afhængigt af hvad er blandet.

Hvordan kan jeg reducere skæl?
Hvad er Hair Mousse?
Hvad er de forskellige typer af Dreadlock Styles?
Hvad er Forlad-In Conditioner?
Hvad er de forskellige metoder til Chest Hair Removal?
Hvad er Orange Flower Water?
Hvad er de anvendelser af Pure Lanolin?
Hvad er en shampoo Cape?
Er det sikkert at Douche mens du er gravid?
Hvilke Er de Risici ved Breast Augmentation?
Hvad er de forskellige typer af neglefile?

Leave a Reply