Hvordan kan jeg behandle tør hud i hovedbunden?

Der er flere metoder til behandling af tør hud i hovedbunden, og mange medføre ændringer i, hvordan du rense og pleje til dit hår og hovedbund samt hvilken type skønhedsbehandlinger, du vælger til dit hår. Når man forsøger at behandle tør hovedbund hud, er det også vigtigt at være opmærksom på de indre midler er egnede til denne tilstand, som har vist sig effektive i årenes løb. Nogle af de almindeligste årsager til tør hovedbund omfatter genetik, overforbrug af hårprodukter, og vejrforhold. I nogle tilfælde, hvis du kan bestemme tør hud årsagen kan nemt behandle problemet effektivt.

Hvis du lider af tør hud og hår, de produkter, du bruger, og hvordan du rengør dit hår og hovedbund er meget vigtigt. For mange mennesker, er den tørre hud på hovedbunden resultatet af at bruge skrappe, tørring shampoo, balsam og styling produkter. Personer med tør hovedbund symptomer opfordres til at vælge dybt fugtgivende hårprodukter. Ugentlige varme olie behandlinger anses for at være effektive, fordi de behandler hovedbunden og ikke håret. Nogle hår eksperter foreslår at bruge kroppen vasker designet til at behandle tør hud en gang om ugen på hovedbunden, være omhyggelig med at fuldt ud at skylle produktet ud af hovedbunden og ud af håret.

Du kan også vælge at behandle din tørre hud i hovedbunden ved at begrænse almindelige typer hår behandlinger, såsom perms og hårfarve. Begge disse behandlinger indeholder alvorligt tørring agenter til hår og hovedbund, og hvis det sker alt for ofte kan bidrage til at afskalning, kløe og andre symptomer forbundet med tør hud. Det foreslås også at undgå at bruge hårtørrer, krøllejern eller fladjern for ofte, fordi den varme, der produceres af disse værktøjer potentielt er skadeligt for hår og hovedbund. Mange mennesker giver deres hår til at tørre naturligt i et par minutter, før der varme til at begrænse den tid, de tilbringer med hårtørreren.

Der lider af tør hud i hovedbunden gør fremragende brug af hjem retsmidler for denne tilstand. Disse behandlinger er ofte effektive og er ikke forbundet med nogen uønskede bivirkninger. En af de mest almindelige retsmidler er et æble cider eddike og vand løsning anvendes til hår og hovedbund. Du kan også vælge at behandle din tør hovedbund med jojoba-eller kokosolie anvendes til hovedbunden før shampooing med en naturlig, mild sæbe.

Hvad er en aerosol deodorant?
Hvordan vælger jeg den bedste Silver Comb?
Der er en antiperspirant?
Hvad er ett Gold Facial?
Hvordan Må jeg Vælg de Bedste Eyelash Farvetone Kits?
Hvad er fordele og ulemper ved Laser hår under armene Removal?
Hvad kan jeg gøre Om Tørre neglebånd?
Hvad Er Natural gynækomasti Treatments?
Hvad skal jeg overveje Når Købe Tandpasta?
Hvad er forbindelsen mellem Fedtet hår og hårtab?
Hvad er en Hot Comb?

Leave a Reply