Hvordan kan jeg fjerne hår Dye Pletter fra min hud?

Hvis du farve dit hår derhjemme, ved du, at hårfarve kan tone din hud. Det bedste du kan gøre er at forhindre hårfarvningsmidler pletter så meget som muligt ved at bære handsker og anvende farvestof forsigtigt rundt i panden. Påfør en lille mængde vaseline eller hår conditioning rundt i bunden af ​​dit hår, som farvestof har en hård tid at holde sig til olierede overflader. Hvis du stadig ender med pletter, der skal fjernes, er der et par hjem retsmidler, der vil fjerne hårfarvningsmidler pletter på ingen tid overhovedet.

Neglelakfjerner kan være nyttige til at fjerne hårfarvningsmidler pletter, men det bør kun anvendes i små områder, og kun væk fra øjnene. For at prøve det, suge en lille kugle af bomuld på neglelakfjerner og gnid området et par gange. Sørg for at holde et vindue åbent, når de forsøger dette, da røgen kan være stærk.

Tandpasta kan også anvendes til at fjerne hårfarvningsmidler pletter, især når det drejer sig lysere farver. Mens tandpasta ikke synes at fungere i alle typer af hud, det er en stor første mulighed, da det er relativt blødt og ikke irritere eller skader huden. At forsøge og fjerne hårfarvningsmidler pletter, gnub tandpasta, helst den slags, der indeholder skrubbe granulat, på området.

Så mærkeligt det end lyder, kan cigaret aske også blive brugt til at fjerne hårfarvningsmidler pletter. Du skal blot blandes med et par dråber vand og derefter bruge et stykke vat at gnide over det farvede område. Vask dit ansigt med varmt vand bagefter.

Opvaskemiddel effektivt kan fjerne hårfarvningsmidler pletter, især når de blandes med enten bagepulver eller citronsaft. Du skal blot gnide hen over området, indtil pletterne forsvinder.

Andre hjem produkter, du kan bruge til at fjerne hårfarvningsmidler pletter omfatter sprit, WD-40, hydrogenperoxid, og aftershave. Alle disse produkter bør bruges med ekstrem forsigtighed eller slet ikke i ansigtet, men skulle være ok til at fjerne pletter på hænder.

Folk med følsom hud, der har brug for at fjerne hårfarvningsmidler pletter bør investere i en professionel hårfarve remover. De kan findes i skønhedsprodukter levering butikker eller købes direkte fra en frisørsalon.

Hvad er Fugtgivende Handsker?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Backcombing Comb?
Hvad Er Mehndi?
Hvad er elektrolyse?
Hvordan jeg regrow øjenbryn hurtigt?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Ayurvedic Cream?
Hvad er Hairdress?
Hvad er de bedste tips til at fjerne Dreadlocks?
Hvad er Vegan Tandpasta?
Hvilke Er de forskellige typer Updos for Kids?
Hvad er Powder Eyeshadow?

Leave a Reply