Hvordan kan jeg fjerne tør hud?

Den bedste måde at fjerne tør hud, er at fokusere på at genoprette fugt til det ramte område og derefter beskytte huden for at undgå fremtidige udbrud. Vask og eksfoliere huden vil hjælpe med at fjerne tørre hud pletter ved at børste væk døde hudceller. Tilbagevendende fugtgivende med det rigtige produkt til at genoprette væskebalancen og elasticitet vil dulme irriterende symptomerne på de tørre pletter og hjælpe helbrede huden. Vigtigst er det, når du fjerner tør hud, er det vigtigt at følge nogle enkle retningslinjer til at opretholde de fremskridt, du har lavet og forebygge nye tørre pletter opstår i fremtiden.

Behandling af tør hud begynder med vask og eksfoliere. Brug varmt – ikke varmt – vand til at vaske vil blødgøre din hud og åbne dine porer, ikke kun rengøring, men også prepping huden for de næste skridt i behandlingen. Exfoliate huden ved forsigtigt at anvende en krat, fortrinsvis en fremstillet med bløde partikler, såsom afrundede perler eller sukkere, som opløses let og vil ikke rives fra huden. Efter exfoliating, tørre klap lige nok, så huden ikke bliver dryppende våd, og straks anvende en rig, høj kvalitet fugtighedscreme for at låse i fugt og lindre med helbredende ingredienser.

Den bedste fugtighedsmiddel til fjernelse tør hud vil sandsynligvis indeholde bestanddele, såsom mineralolier, lanolin, glycerin, ceramider, naturlige Butters, aloe eller hyaluronsyre. Disse ingredienser af høj kvalitet vil hjælpe segl i fugt, hvilket vil fjerne tør hud ved påfyldning og nærende hudceller. Når du fjerner tør hud, vil du sandsynligvis bemærke, at ikke blot vil huden se mindre kedelig og mere elastisk og sundt, men også at enhver kløe, revner eller afskalning du engang bemærket er aftaget. Hvis tør hud forværres, kan du have en mild medicinsk tilstand, såsom rosacea eller eksem, og bør søge dermatologiske assistance.

Opretholde en sund ny hud på fjernelse af tør, død hud kan normalt opnås ved at undgå visse bidrager adfærd. Udsættelse for alt for varmt vand og skrappe kemikalier såsom sæber, rengøringsmidler, og nogle kunstige tilsætningsstoffer alle kan bevirke, at huden tørrer ud. Tilsvarende kan udsættes for for meget vind og sol strimler hud af naturlige olier og forårsage ubehagelige og uskøn tørhed. Begrænsning af udsættelse for disse tørre hud facilitatorer og fortsætter med at følge en rutine for eksfolierende og fugtgivende vil bidrage til at forbedre konsistensen og udseendet af huden. Forebyggelse er en god strategi, fordi det er sværere at fjerne tør hud, end at stoppe det i at ske.

Hvad Er Fælles Negle polske Ingredienser?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Eye Gel?
Hvordan jeg Vælg den Bedste sparkly Eyeshadow?
Hvordan vælger jeg den bedste Razor til sart hud?
Hvad er Peeling Gel?
Hvad er Keratin Conditioner?
Hvad er en Lip fregne?
Hvilke Er de bedste tip til Holde Smukke Lips?
Hvad er et protein Hair Treatment?
Hvad er en lang Bob Haircut?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Concealer Blyant?

Leave a Reply