Hvordan kan jeg Forbered for Kom godt i en Tattoo?

Beslutningen om at få en tatovering er en personlig ett, og er forskelligt for hver person. Tatoveringer er permanente tilføjelser til krop og, hvis alt går vel, en permanent kunstværk. Mange mennesker har været at kendt for at få en tatovering oven på den flue snarere end at tænke det igennem, og for nogle, kan det arbejde ud okay, men der er lige så mange andre, der måske fortæller dig, at de fortryder ikke planlægger bedre. Der er flere ting, du kan gøre for at forberede for at få en tatovering. Når du overveje, at en tatovering er permanent, måske du gerne at være lige så godt forberedt til lejligheden som muligt.

De fleste mennesker er af ett af to sind før at få en tatovering. Du enten har en meget god idé om, hvad du ønsker tatoveret eller du gør ikke. Hvis du har i sind, hvad du ønsker, og have den gave af kunstneriske evne, trække ud dit billede eller design at tage for at tatoveringen kunstneren. Hvis du mangler denne evne, skal du tydeligt forklare, hvad du ønsker til en tatovør.

På den anden side,, hvis du ikke kender hvad du vil have en tatovering af den første ting at gøre for at forberede for at få en tatovering er at beslutte. Det er okay at vide, at du ønsker en tatovering, og ikke at vide hvilke specifikke design, du ønsker, men nærmer kunstneren med ingen design idé er en dårlig idé. En anden dårlig idé er at have navne føjet til en tatovering, medmindre de er dine børns navne eller det navn, er i hukommelsen af ​​en elsket ett. Hvis du ønsker en brugerdefineret tatovering snarere end en design fra et studie ‘s bog, går det til at tage nogen tid.

Et andet vigtigt skridt, når du forbereder for at få en tatovering er at vide eller finde en talentfuld og licenseret tatovering kunstner. Hvis du ikke kender nogen der har erfaring med en kunstner, er du nødt til at finde din egen. Vær opmærksomhed, når du er ude lokalt, og hvis du ser nogen med et særligt slående design eller godt-gjort tatovering, standse op og spørge dem, hvem gjorde det. De fleste mennesker har ingen skrupler som helst fortælle dig om deres tatovering kunstner.

Find lokale kunstnere gennem telefonbogen og besøge deres atelierer. Kig efter et rent og sterilt miljø, og nogen hvem er givet i licens til at give en tatovering og har de legitimationsoplysninger til at bevise det. Hvis du går ind et atelier og der er en hund liggende på gulvet eller en kat siddende i vinduet, tro om igen.

Udover hvad og hvem, hvor er en anden faktor at holde i tankerne, når du forbereder for at få en tatovering. Det sted på kroppen, hvor du lægger den tatovering skal være godt gennemtænkt. En kvinde måske have troet hun ville en tatovering på hende, anklen indtil hun var nødt til at bære en formel bridesmaid ‘s kjole i hendes bedste vens bryllup. Husk, hvis du ønsker at være i stand til skjule din tatovering hvilken som helst grund, ankler, håndled, hænder, ansigt, hals, og arme er ikke prime pletter. Tænk om din ryg, mave, lår, eller de toppe af dine fødder, alle steder som nemt kan dækkes Hvis en situation warrants.

Endelig er antallet én ting du kan gøre for at forberede sig på at få en tatovering er at indse forhånd at tatoveringer er en kunstnerisk proces, men en, der involverer nåle, og de nåle bryde huden. Det kan være kortvarigt ubehageligt og endda smertefuldt, men når du begynder, kan du ikke godt holde op. Husk også, at for en kort periode efter at få en tatovering, vil der være anvisninger til følge for helbredelse. En kvalificeret tatovør vil forsyne dig med de nødvendige oplysninger for at holde tatoverede område uden for infektion og healing hurtigt. Hvis du forbereder dig til at få en tatovering med nogle fremsyn i processen, er du garanteret at få mere nydelse ud af den kunstneriske supplement til din krop, end hvis du får en på en fiks idé.

Hvad er de bedste tip til udtynding tykt hår?
Hvad er Shikakai?
Hvad Er den forskellen mellem Dreads og Braids?
Hvad er en hypoallergen Moisturizer?
Skal jeg bruge Shower Gel eller sæbe?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Mustache Shape?
Hvad er de forskellige typer af Emo frisurer til piger?
Hvordan vælger jeg den bedste professionelle fladjern?
Hvordan vælger jeg den bedste fregne Cream?
Hvordan vælger jeg den bedste fedtet hud Serum?
Hvordan Må slipper jeg af med Upper Lip Rynker?

Leave a Reply