Hvordan Kan jeg forhindre Brassy Hair?

Folk, der har blonde hår som en resultat af kemisk farvestof kan også have brassy hår. Udtrykket brassy refererer til blonde hår, der har en orange udseende. Hvis dit hår vises brassy, ​​så er der et par ting, du kan gøre for at bekæmpe denne effekt begynder med nytænkning din nuværende hårfarve.

Ofte vil ved hjælp af en blond hårfarve, der er for lys til din naturlige hårfarve producere brassy hår. En anden grund hvorfor brassy hår kan forekomme har at gøre med længden af ​​tid, at et hår farvestof er tilladt at trænge din naturlige hår farve. Som med hvilken som helst anden hår farve, skal blonde farvestof overlades til trænge ind i håret for et specifikt beløb på tid. Hvis der hår farvestof bliver fjernes før farven har haft tid til sive ind i dit hår grundigt, kan du opleve brassy hår.

Hvis du farve dit hår derhjemme, så kan du også ønsker at tjekke dit vand forsyning. Da mange byer rundt om i verden treat vandforsyningerne, kan din vand være høj i jern. Når vand har for meget jern i det, kan kemisk hår farve reagerer negativt. Hvis du har mistanke om, at vand har en overflod af jern, købe en demineraliserende shampoo kan være nyttig. Denne type af specialoste shampoo kan findes i saloner og online på visse skønhed detailhandlere.

I Derudover, kan shampoo, der blev betød for blonde hår bidrage til at minimere udseendet af brassy hår. Disse shampooer har ofte blå undertoner, som hjælper til at reducere den orange farve, der produceres af mange hårfarver. Blonde-specifik shampoo kan findes på lokale saloner eller online via velrenommerede skønhed leverandører.

Endelig, kan du vælge en toner i stedet for permanent hår farvestof. Toner er ligner hår farvestof, er det kun toneren ikke indeholde så meget peroxid som hår farvestof gør. Anvende et toner til at dit hår vil resultere i en subtil blond nuance, selvom denne type af farvestof ikke gør det sidste så længe som en permanent hår farvestof gør.

Når alle af de førnævnte trin mislykkes, kan du ønsker at rådføre sig med en professionel hår stylist. Ved at at ansætte en professionel stylist at farve dit hår, kan du undgå mange af de fejl, at mange folk gør, mens forsøger at bruge et hjem hår farvestof kit. Selvom denne valgmulighed kan være mere dyrere end dø dit hår derhjemme, at have dit hår farvet ved at en professionel stylist, vil ikke resultere i brassy hår.

Hvad er Chunky Highlights?
Hvad er Vanilla Parfume?
Hvordan vælger jeg den bedste alder-Defying Moisturizer?
Hvordan vælger jeg den bedste Stub trimmer?
Hvordan vælger jeg de bedste brillestel for runde ansigter?
Hvad er Bridal Mehndi?
Hvilke Er de bedste tip til Barbering ett Beard?
Hvordan jeg Vælg den bedste Hair Piece for Fortynding Hair?
Hvad er de forskellige typer af duftstoffer?
Hvad er de forskellige naturlige retsmidler mod tør hud?
Hvordan vælger jeg den bedste bryllup frisure?

Leave a Reply