Hvordan Kan jeg gøre hjemmelavet Hair Conditioner?

Mange mennesker tilbringer en stor del af penge på hår pleje produkter. Sammen med shampoo, er hår conditioners blandt de mest ofte købes af disse produkter. Heldigvis, er det muligt at skabe hjemmelavede hårbalsam formler ved hjælp af ingredienser, du har omkring huset. Her er et par enkle opskrifter, der vil arbejde med forskellige typer af hår problemstillinger.

For folk med fedtet hår, en simpel hjemmelavet hår balsam lavet med hvid eddike og et par af urter vil forlade hår skinnende og håndterbare. Tilføjelse af aromatiske urter såsom rosmarin eller formalet nelliker vil give en enkel, men behagelig duft, der vil arbejde godt med forskellige typer af parfume og eau de cologne. Husk på, at ideen er at reducere duften af ​​eddike mens du stadig efterlader en lille mængde af duft til håret. Som med kommercielle conditioners, skal du sørge for at skylle håret grundigt efter at have forladt det produkt, på plads for nogle få øjeblikke.

Hår med spaltede ender somme tider går sammen med en tør hovedbund. Når, at er tilfældet, hjemmelavede hår balsam lavet med en æggeblomme, vand og en dråbe eller to af baby olie kan arbejde underværker. Arbejd conditioner ind i hovedbunden og give det mulighed at bosætte sig for flere øjeblikke. Skylles med koldt vand at fjerne alle spor af æggeblommen.

For en overdrevent tørt hovedbunden, der ledsage tyndere hår, olivenolie er ofte svaret. Kombinere med rosmarin olie og tillade kombinationen at opvarme anelse. Arbejde olien kombinationen ind i hovedbunden og pels hver streng af hår grundigt. Tillad den hjemmelavede hårbalsam til forblive i håret for tredive til 45 minuttet, derefter skylles med varmt vand. Håret vil få mere krop, hvilket gør den tynde teksturen mindre indlysende. På samme tid, hjælper denne naturlige conditioner til sooth den tørre hovedbunden og skære ned på kløe.

Der er også hjem conditioners der medvirker til at opretholde en sund hår. En simpel condition opskrift involverer intet mere end en tur til køleskabet. Ved at kombinere mayonnaise med mashed avocado vil give en hjemmelavet hår conditioner, at kan rivaliserende mange af de kommercielle hår produkter på markedet i dag. Leaving denne opskrift på håret for blot et par minutter vil hjælpe med at opretholde luster, krop, og sund look, der vil vare hele dagen og godt ind om aftenen.

Mange opskrifter til en hjemmelavet hår balsam tilføje elementer såsom kamille, burre rod eller salvie med henblik på at forbedre egenskaberne af for crimperen, eller tilføje en behagelig duft til håret. Eksperimenter med nogle forskellige opskrifter og se, hvad kombinationer hjælpe dit hår til at se og føle sit bedste.

Hvad er Mango Butter?
Hvordan vælger jeg den bedste Face Exfoliant?
Hvordan vælger jeg den bedste Heel Cream?
Hvordan vælger jeg den bedste Hårfarve for lys hud?
Hvad er de bedste tips til Fair og glødende hud?
Hvordan vælger jeg den bedste Skin Care for teenagere?
Hvad er en lang Bob Haircut?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Double Barrel Curling Iron?
Hvilke faktorer påvirker børstet Form?
Hvordan Må slipper jeg af med Upper Lip Rynker?
Hvad er de bedste tips til at fremme hårvækst hos kvinder?

Leave a Reply