Hvordan kan jeg skjule en skaldet plet?

En skaldet plet er et lille plaster på udtynding eller fraværende hår i en ellers fuld leder af hår. Medmindre hårtab er resultatet af medicin, ardannelse eller sygdom, tyndt hår typisk opstår hos midaldrende mennesker, bliver mere mærkbar, som de bliver ældre. Selvom det ikke nødvendigvis en indikator for verserende skaldethed, tyndt hår og skaldede pletter kan udgøre et kosmetisk problem for nogle mennesker. Heldigvis er der flere måder at skjule en skaldet plet.

Nogle mennesker kan være i stand til at skjule deres skaldede pletter ved at bære en passende frisure. Men ofte set, kammen over er ikke den mest fashionable løsning eller den mindst indlysende. I stedet for at vokser ud en sektion af hår til en længde, der kan kæmmet over din skaldet plet, vokser hele din hovedet af hår ud jævnt. Sats på en mellemlang eller lang lagdelt snit, som kan tilføje krop og giver dig mulighed for at style dit hår på en måde, der naturligt dækker dit skaldede plet.

For mænd, kan praktisk hårstyling være mere udfordrende, da de har tendens til at bære kortere haircuts, men en medium-kort længde snit med lag kan opnå det samme. Personer med særligt store skaldede pletter kan ikke udføre en taktfuld forklædning med en frisure alene og bør undgå at forsøge at rede håret over for stort et område.

For disse mennesker med store skaldede pletter eller flere pletter af skaldet og tyndere hår, kan den eneste løsning være at bære en paryk eller toupé. Nogle mennesker bliver sat ud af denne idé, men i sandhed, er parykker kommet langt i de seneste år. Mange parykker er nu lavet med naturlige hår, ikke kunstig, og kan skæres og stylet på nogen måde, du vælger. Delvise toppe og indsatser er også tilgængelige som et alternativ til en hel paryk. Valg af en veluddannet og erfaren forhandler og stylist vil sikre, at du får en kvalitet paryk, og at dens ydre fremtoning er skræddersyet til din stil.

Folk, der hellere vil ikke bære parykker og toupéer, men stadig har problemer vokser en fuld leder af hår, kan vælge at få extensions vævet ind i deres eksisterende hår. Selv om denne procedure kan tilføje længde og volumen, kun en lille mængde i forklædning er muligt, hvor en skaldet plet er berørt. Andre salon tjenester, såsom perms, kan give ekstra fylde og volumen, som hjælper med at skjule skaldede pletter.

Hvis du er bekymret med udtynding hår eller en bestemt skaldet plet, konsultere en hårstyling professionelt om dine muligheder. Han eller hun kan være i stand til at anbefale en bestemt vare eller tjenesteydelse, der vil hjælpe. Hvis du har skaldet eller tyndere hår som følge af en medicinsk årsag, spørg din læge til at henvise dig til en specialist, der beskæftiger sig med kosmetiske problemer, eller en paryk specialiserede. Der er også mange katalog paryk detailhandlere tilgængelige på nettet, og via mail.

Hvordan vælger jeg den bedste klipning saks?
Hvilke Er de bedste tip til Dressing en Apple-Shape Krop?
Hvad er Glutathion Soap?
Hvad er forbindelsen mellem Biotin og Hår?
Hvad er proceduren for at få Juvéderm ® Injektioner?
Hvilke Er de fælles årsager til Underarms kropslugt?
Hvordan Må jeg Vælg de Bedste lange Hair perms?
Hvad er en Cleanser?
Hvad er Tocopheryl Acetate?
Hvad er en Balbo Beard?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Facial Mask?

Leave a Reply