Hvordan laver jeg en Curly Bun?

En krøllet bolle er en løst forankret type bolle frisure, som totter af hår er tilbage ud af bolle og krøllet. Denne type af hår bolle anses generelt både sofistikeret og afslappet på samme tid, og den kan bæres på alle mulige lejligheder. Den krøllede bolle er generelt en fantastisk kig til krøllet hår, men det kan også være en let krøllet frisure for dem med glat hår, da det kræver curling kun en lille del af håret. Realiseringen af ​​et krøllet bolle svarer generelt til fremstilling af en anden type bolle, bortset fra at nogle løse stykker af hår sædvanligvis lov til at hænge ud af BUN. Hairspray, er hår bands, hårnåle og et krøllejern generelt kræves for at gøre denne form for bolle.

De ønsker at skabe denne bolle frisure er generelt tilrådes at starte med tørt hår. Hår stylister typisk tror, ​​vådt hår kan være for glat og for svært at stil ind i en krøllet bolle. Nogle vælger at gøre denne stil med nyvasket og blow-hår, selv om det er normalt ikke nødvendigt at vaske håret før den stil. Hvis håret vaskes, før det er stylet i en sådan bolle, bør det generelt være blæse-tørres med en diffuser til at øge sin krøller og volumen.

Denne stil er almindeligvis bygget op omkring en hestehale på bagsiden af ​​hovedet. Den hestehale kan være placeret højere på hovedet, lige bag kronen, eller det kan oprettes lavere, nær nakken. Nogle mennesker vælger at flette en del af håret ved forreste del af hovedet, før det bringes tilbage i hestehale. Tilføjelsen af ​​fletninger kan tilføje ekstra stil til udseendet af det krøllede bolle.

Når hestehale er lavet og forankret på plads med et hår band, de fleste mennesker vælger at anvende hårspray til det. Dette kan hjælpe med det færdige boller opretholde en glatte udseende. De fleste mennesker vil derefter løst vride hestehale ned til sin afslutning. Løse hårstrå normalt trukket ud og fik lov at dingle ved siderne af hestehale under vridning processen. Den snoede hestehale derefter sædvanligvis rulles op og fastgjort på plads på bagsiden af ​​hovedet.

De løse hårstrå kan derefter krøllet med et krøllejern til at fuldføre krøllede bolle frisure. Prydplanter hårspænder, hårnåle, og hår pinde kan tilsættes til den krøllede BUN hvis det ønskes. Et sidste lag af hår spray kan bidrage til at forankre den stil i stedet.

Hvordan vælger jeg den bedste Blush for mænd?
Hvad Er Involveret i Brug af et Laser for Freckles?
Hvordan laver jeg Henna?
Hvordan vælger jeg den bedste Lip Liner farve?
Hvordan kan jeg behandle tør hud i hovedbunden?
Hvad er kollagen Enhancement?
Hvordan virker fugtgivende sæbe arbejde?
Hvad er fordele og ulemper ved Laser hår under armene Removal?
Hvad er calciumstearat?
Hvad er de bedste tip til Lip Hair Removal?
Hvordan jeg Vælg den Bedste sparkly Eyeshadow?

Leave a Reply