Hvordan løser jeg en Tangled paryk?

Parykker blive filtret, ligesom håret vokser ud af en persons hoved. Hver dag slid og ælde, såsom den slags er forårsaget af regn og blæst, kan hurtigt oprette en sammenfiltret paryk. Fastsættelse af en filtrede paryk indebærer rengøring, efterfulgt af omhyggelig afbørstning med hjælp af en Detangler.

Det første skridt til fastsættelse af et sammenfiltret paryk er at vaske det for at slippe af med snavs og olie, der kan gøre de tråde klamrer sig sammen. Syntetisk parykker skal vaskes i koldt vand, fordi varmen vil smelte syntetiske strenge sammen, hvilket gør ledningsrod umulige at fjerne. Let hvirvlende den filtrede paryk rundt i sæbevand er nok at rense den. Anvendelse af en lille almindelig hårbalsam før den sidste skylning hjælper til at løsne særligt genstridige ledningsrod.

At tillade paryk til tørre på en paryk-holder er det andet trin til at fastsætte en sammenfiltret paryk. Knuder og tangles skal fjernes, når parykken er tør. Våde tråde er svagere end tørre dem, gør dem mere tilbøjelige til at bryde. For meget brud kan forårsage en meget sparsom eller rå udseende paryk.

Når kæmning en sammenfiltret paryk, kan brugeren placere den på en paryk stander eller glide det på hans eller hendes hoved. Iført værket tillader brugeren at style paryk til at supplere hans eller hendes ansigtsform, og placere den på et stativ giver personen adgang til alle sider af paryk. Brugeren kan også starte med paryk på stativ eller på hans eller hendes hoved og overføre det senere lettere styling.

En blanding af omkring 75 procent koldt vand og 25 procent leave-in balsam eller skyllemiddel giver en billig detangling spray. Holde flasken omkring 4 inches (10 cm) fra en af ​​de knyttede regioner, bør bæreren spritz den filtrede parykken en eller to gange. For meget Detangler kan gøre paryk føles fedtede, så bør to spritzes være rigeligt.

Brugeren skal klemmes forsigtigt sammen om håret lige over en af ​​de sammenfiltrede områder med hans eller hendes første og midterste fingre, en rolig ledningsrod i ringen og Pinky fingre. Med en plastik, stift-børste paryk børste skal bæreren forsigtigt begynde kæmning enderne af sammenfiltrede paryk, udjævning rede ud håret over ringen og Pinky fingre. Når den ene sektion er fuldt rede ud, brugeren skal kammen igennem det flere gange til fuldt ud at adskille strengene. Efter paryk er glat, brugeren kan stil paryk med skum ruller og mousse eller sætte det på en paryk stativ til sikker opbevaring.

Hvad er ett Net Weave?
Hvad er en hypoallergen Moisturizer?
Hvad er Dry Shampoo?
Hvis mænd får Manicure?
Hvordan vælger jeg den bedste acne Face Cream?
Hvad er et hår Gloss behandling?
Hvilke Er de bedste tip til Hvordan man Style Long Hair?
Hvad er fordelene ved Almond Oil?
Hvad er Color Block?
Hvad er Comb Twists?
Hvad er et hår Masque?

Leave a Reply