Hvordan Må jeg Vælg de Bedste øjenvipper curler Refills?

Købe øjenvipper curler refills er en uundgåelig del af ved hjælp af en øjenvipper curler til at krølle dine vipper. For at købe de bedste genfyldning, starte med at på udkig efter nogle, der er lavet af producenten af ​​din curler og vælge hvilken type af materiale du gerne vil de refill-puder der skal foretages ud af. Efter du har købt de genfyldning, simpelthen erstatte de gamle pads med nye dem.

Når shopping for øjenvipper curler genfyldning, kontrollere med fabrikanten, at foretaget dit øjenvipper curler. Virksomheder, der gør øjenvippebørster curlere kan også gøre refiller for dem. Finde og købe refills lavet specielt til din øjenvipper curler, kan betyde, at du har fundet et perfekt match for dit specifikke Curler ‘s dimensioner. Beauty Supply butikker kan have generiske, mindre-dyre valgmuligheder til rådighed, dog.

Det er en god ide at købe øjenvipper curler genopfyldninger, der er lavet ud af silikone. Gummi puder kan være til rådighed, men silikone er holdbart og let rengøres. Generelt bør øjenvipper curler pads blive ændret cirka hvert tre måneder. Du måske være i stand til bruge dine øjenvipper curler refills for en længere tid, hvis de er lavet ud af silikone og er rengøres regelmæssigt. Prøv at vælge øjenvipper curler refills, der er hvide, så du kan fortælle bare, hvordan beskidt dine Curler pads er ved at blive efter hver brug.

Placering øjenvipper curler refills ind i din øjenvipper curler kan være en snap. Alt du behøver at gøre, er at løsne den gamle øjenvipper curler pad fra den curler ved hjælp af dine fingre. Hvis du ikke kan synes til at fastkile puden out, prøve at bruge en pin eller et par af gamle pincet. Efter du har taget ud den gamle curler pad, smutte en ny en ind i den øjenvipper curler pad slot. Puden vil sandsynligvis naturligt krølle til den ene side

sørg for, at de pad linjer op med den slot og passer nemt ind i det.

Du kan trykke på curler ‘s udskiftningen pad ind i sin slot ved hjælp af dine fingre. Foretag nogle få justeringer til puden ‘s vinkel i øjenvipper curler, hvis det er nødvendigt. Luk øjenvipper curler et par gange i løbet puden til at at sikre, at øjenvipper curler refill er indstillet fast på plads. Brug din nye øjenvipper curler pad, som du normalt ville.

Hvis du finder dig selv shopping for en ny øjenvipper curler, overveje at købe en, at, er allerede pakket med gratis øjenvipper curler refills. Øjenvipper curler pakker gerne disse som regel markedsvilkår krøllejernet refills og den øjenvipper curler som en øjenvipper curler sæt. Køb en af ​​disse bonus kits kan tage besværet ud af at finde Curler refills senere.

Hvordan jeg Vælg den Bedste sparkly Eyeshadow?
Hvad er forbindelsen mellem cellulite og strækmærker?
Hvordan finder jeg ud min ansigtsform?
Hvilke Er de forskellige typer af Hjemmelavet exfoliators?
Hvordan vælger jeg de bedste Quick frisurer til Long Hair?
Hvordan skal jeg tage sig af mine fingernegle?
Hvordan vælger jeg den bedste Heel Cream?
Hvad er Silk Wrap negle?
Hvad er de bedste tip til Self Tanning?
Hvad er ett Collagen Drink?
Hvad er præbundet Hair Extensions?

Leave a Reply