Hvordan skjuler jeg Alder pletter i ansigtet?

Effektive måder at skjule alder pletter på ansigt omfatter brug af fundament makeup, concealer produkter og uigennemsigtige pulvere til ansigtet og panden områder. Facial alder pletter er en fælles manifestation af befolkningens aldring og kan også tilskrives solen. Desuden kan alderspletter i ansigtet være brun, sort eller grå flade områder af pigment fremstillet af melanin. Dette stof er, hvad giver huden den farve eller pigment.

En måde at slippe af alder pletter på ansigt i stedet for blot at skjule dem er at få dem bleget af en sundhedsperson. Selv om denne proces er noget effektivt i falmede solpletter og alder pletter, er det ikke altid virker. Af denne grund ofte anbefaler dermatologer simpelthen at skjule de pletter med makeup og andre concealers, som er enkel og omkostningseffektiv.

Alderspletter, der også er kendt som leverpletter, kan udvikles på alle dele af kroppen. De optræder hyppigst på hænder og ansigt, hvilket gør dem så synlige. Folk er ofte selvbevidst om ansigts alderspletter eller leverpletter på hænderne.

Blander to farver kosmetisk concealer, såsom grøn og beige, kan hjælpe med at neutralisere forskellige farver af alder pletter i ansigtet. En hud-tonet concealer stick kan også skjule alder pletter i ansigtet. Concealer bør duppet på alder stedet og ikke gnedet ind i huden. Hvis mere dækning er nødvendig, kan et tyndt lag af ansigtet pulver anvendes over concealer og processen kan gentages.

Det er vigtigt at bemærke, at skjule alderspletter på overfladen kan kræve flere nuancer af concealers, afhængigt af farven på alderspletter. For eksempel, hvis alderspletter et rødt eller lyserødt støbt til dem kan en grøn-eller gul-baserede concealer være effektiv i at skjule de mærker. Ved anvendelse af concealer, dog bør den person, forsøger ikke at kage produktet på stedet, da dette kan kalde yderligere fokus på området og kan forårsage concealer til at krølle eller endda skifte farve.

En forholdsvis ny type kosmetiske såkaldte mineral makeup er meget effektiv i at skjule alder pletter og andre skønhedsfejl. Mineralske concealers er effektive i dækningen under øjnene kredse, brækkede ansigtet kapillærerne, ar, og selv fregner. Desuden mineral makeup indeholder solbeskyttelse for at hjælpe med at beskytte mod fremtidige alder pletter i ansigtet. Mineral makeup findes i flydende form, presses pulverform, og som et løst pulver.

Hvordan vælger jeg den bedste Makeup for lys hud?
Hvad er nogle hjemmelavede Hair Farvestoffer?
Hvad er en jern Comb?
Hvordan vælger jeg den bedste glatning Shampoo?
Hvilke Er de mest afslappende Aromaterapi Olier?
Hvad er Eyeshadow Primer?
Hvad er Bio-Oil ®?
Hvad er ett Mud Wrap?
Hvilke Er de forskellige typer Bleach For Skin?
Hvad er et hår Manicure?
Hvad er de bedste tip til Tiltagende med følsom hud?

Leave a Reply