Hvordan slår jeg Gray Hair til Blonde?

Turning grå hår til blondine kan faktisk være nemmere end at gå blondine fra en mørkere farve, men også nogle unikke udfordringer. Grå hår mangler pigment, så det er normalt ikke nødvendigt at fordoble behandle håret inden jeg går blondine med henblik på at dække over den eksisterende farve. Neglebånd af gråt hår, er imidlertid langt vanskeligere at trænge end hår stadig er i besiddelse af dets naturlige pigment, så det er undertiden vanskeligt at opnå fuld-dækning, langvarig farve. Som med enhver hår farve proces, når man drejer grå hår til blondine er vigtigt at begynde med sundt hår og træffe foranstaltninger til at beskytte håret så meget som muligt fra kemisk beskadigelse.

Ofte folk, der farvning deres pigmenteret hår blond nødt til at “dobbelt proces” deres hår, hvilket betyder at de skal først fratage væk den aktuelle farve inden farvning hår den ønskede nuance. Da du er farvning grå hår til blondine, men du kan springe dette trin over, da gråt hår er væsentlige farveløs. Der er ingen pigment, som skal tilsidesættes, for den sande blonde at opstå.

Trods af manglen på pigmentet, kan gråt hår faktisk være ganske vanskeligt at farve, fordi det er meget mere grov og vanskelig at gennemtrænge. Før farvning, er det generelt tilrådeligt at behandle dit hår med en 20% brintoverilte løsning. Dette løfter neglebånd og forbereder håret til let acceptere farvestof.

At farve grå hår til blondine derhjemme, kigge efter et produkt, der er specielt udviklet til grå hår, fordi det vil tage de særlige behov, aldring hår i betragtning. Du bliver nødt til at dele håret i sektioner under påføring for at sikre fuldstændig dækning, og usædvanligt lange eller tykt hår kan kræve to farvning kits til fuld mætning. Følg altid anvisningerne nøje, men husk på, at da gråt hår, er resistent over for hårfarver du måske nødt til at forlade farvestof på lidt længere end angivet, hvis du ikke bruger et produkt specielt designet til gråt hår.

Før du overhovedet begynder farvning processen, bør du vurdere dit hår og sørg for at det er egnet til farvning. Du bør ikke for nylig har gennemgået en kemisk proces, såsom en permanent eller kemisk afslappende proces, fordi disse processer efterlader håret svage og sårbare. Gray og blonde hår begge tendens til at være helt tørt, så sørge for at håret godt og trimme alle blindgyder før farvning. Når du farve dit grå hår til blond, fortsætte condition regelmæssigt og forsøge at undgå skadelige processer, såsom overdreven varme styling. Indsæbning så sjældent som muligt med en formel designet til farvet hår, vil hjælpe med at holde din nye blond farve sand og levende.

Hvad er de bedste tips til personlig hygiejne for teenagere?
Hvad er Pubic fedtsugning?
Hvad Er Spiral Curls?
Hvad er fordele og ulemper ved anvendelse af olivenolie til tør hud?
Hvad er de forskellige typer af personlig pleje til børn?
Hvad er E-vitamin Serum?
Hvad skal jeg overveje Når Vælge en Hårfarve?
Hvordan Må jeg Care for Straight Tyk Hair?
Hvordan jeg Vælg den Bedste øjenvipper Salon?
Hvad er de forskellige typer af kirurgiske Hair Restoration?
Hvordan vælger jeg den bedste Salt Deodorant?

Leave a Reply