Hvordan vælger jeg de bedste brillestel for runde ansigter?

De bedste brillestel for runde ansigter aflang i ansigtet, skal du bruge vinkler til at deemphasize rundhed, og har bredere linser til at afbalancere ansigtstræk. Disse rammer vil også komplimentere din farve. Du kan finde rammer for runde ansigter i butikkerne, online eller gennem kataloger.

Typisk, kantede rammer, som er bredere end de er, vil høje smigre en runde ansigt. For eksempel kan rektangulære rammer balancere den samlede form af en rund ansigt. Den vinkler kontrast med rundhed i ansigtet, der skaber illusionen af ​​proportioner. De kan også gøre det ansigt til at se tyndere og længere. Upswept rammer kan også smigre en runde ansigt.

I nogle tilfælde kan vælge briller med en klar bro fremhæve øjnene, hvilket gør dem synes bredere. Hvis dine øjne allerede er sat for mere langt fra hinanden end gennemsnittet, har du sandsynligvis ønsker at undgå denne stil. Helt uindfattede stilarter blanding ind i ansigtet, så de er nok ikke dit bedste valg. En stil, der har dekorative detaljer eller dekorationer på stellet i templet kan sætte fokus på dine øjne og øvre ansigt.

Nogle fremstiller tilbyde online vejledninger til deres frames baseret på ansigtets form. Du vælger dit ansigts form og er vist anbefalede briller til denne form. Dette kan hjælpe dig med at indsnævre søgningen gennem de rammer og hjælpe dig med at finde en flatterende design.

Den farve eller type materiale er et andet kendetegn, at overveje, når du leder efter glas rammer for runde ansigter. Farven af ​​de rammer bør komplimentere din farve. Typisk, folk med kølige hud – hvilket betyder, at de undertoner er blå, pink eller lilla – bære sort, sølv og lilla nuancer bedst. Personer med varm hud – eller gule eller Peachy undertone – ser bedst i guld, brun, skildpaddeskjold, og jordfarver.

Uanset om du køber metal eller plastik rammer er rent personlig beslutning. Der er ikke nogen reel fordel for enten, selv om der er nogle forskelle. Metalstel typisk har flere stykker, herunder separate næsepuder. Plastpaneler er ofte alt i ét stykke. Hvis du finder dig selv hvile dine briller på hovedet fra tid til anden, kan du overveje en plastik ramme. Da de er lavet i et stykke, de er mindre tilbøjelige til at fange hårstrå.

Den bedste måde at vælge brillestel for runde ansigter er at besøge en optisk butik i personen og prøve-på forskellige rammer. Selv om en stil, opfylder alle kriterierne for en flatterende form for et rundt ansigt, er det stadig ikke passer dig. Ofte er relateret til størrelsen af ​​linserne i forhold til dit ansigt. Hvis du har et lille ansigt, vil store briller ser ude af proportioner. Ligeledes, hvis du har et stort ansigt, vil små briller ligne underlige små briller.

Hvad er de bedste tip til Updos til fint hår?
Hvad er de forskellige typer af kosmetisk kirurgi for maven?
Hvad Er hårvækst Pills?
Hvad kan jeg gøre med tør hud på hænderne?
Hvad er forskellen mellem Antiperspirant og deodorant?
Hvordan vælger jeg den bedste Haircut til et rundt ansigt?
Hvordan vælger jeg den bedste følsom hud produkter?
Hvad er Liquid Mascara?
Hvordan Må jeg Fjern Nail polske Stains?
Hvad er de bedste tips til at få en manicure, når Gravid?
Hvad er Tocopheryl Acetate?

Leave a Reply