Hvordan vælger jeg de bedste Bulk tandbørster?

Store tandbørster er multi-packs af tandbørster, der sælges i mange købmænd, købmandsforretninger og andre typer af butikker. Disse store pakker er beregnet til at være mere overkommelige for kunden og give kunder, som har brug for flere tandbørster, såsom dem, der har store familier, til at købe dem alle på én gang til en lavere pris pr tandbørste. Ved salg bulk tandbørster sammen, sparer producenterne penge på emballage og arbejdskraft ved at placere de produkter sammen. At vælge den bedste bulk tandbørster, kigge efter dem, der er godkendt af en tandlægeforening og som har design og børster, som du foretrækker. Du bør også beslutte, om du ønsker engangs-eller elektriske tandbørster og, hvis du foretrækker den elektriske type, uanset om du har brug for helt nye tandbørster eller blot udskiftning hoveder til dine elektriske tandbørster.

To typer tandbørster findes i bulk: éngangs og el. Engangs børster er billigere og kan smidt ud hvert par måneder – nogle tandlæger anbefaler en ny hver måned. Elektriske tandbørster er generelt bedre til at fjerne tandsten og har et aftageligt børstehoved. Disse børster indeholder en motor, der vibrerer børstehovedet mod tandoverfladen, udfylde flere rotationer og vaskning tandoverfladen mere effektivt, end der kan opnås ved manuel børstning. Elektriske tandbørster også kan vare lang tid, med de eneste disponible dele er de aftagelige børstehoveder, som bør udskiftes så ofte som man kunne erstatte en engangs tandbørste.

Et besøg hos tandlægen kan hjælpe dig med at afgøre, hvilken type tandbørste til at bruge på daglig basis. Tandlæger anbefaler at bruge en tandbørste, der er godkendt af en Dental Association, hvilket betyder, at tandbørsten har bestået test for effektivitet og sikkerhed. En tandlæge kan også rådgive dig om, hvilken type tandbørste, som designer og som børster ville være bedst for dig at bruge.

Hvis du foretrækker el-tandbørster, afgøre, om du har brug for helt nye tandbørster eller bare en pakke af de nye børstehoveder. Inden turen går til butikken for at købe nye børstehoveder, skal du sørge for at tjekke navn, mærke og stil af elektriske tandbørster, du har. Dette vil sikre, at du køber den rigtige type nye børstehoveder til dine tandbørster.

Bulk tandbørster, både engangs-og elektrisk, er typisk tilgængelige i bløde, medium og hårde børstehår på børstehovedet. Du kan også vælge mellem flere typer af børstehoveder, såsom runde, rektangulære eller diamant-formede hoveder. Vælg den stritter type og hovedform, der er mest behagelig at bruge.

Tandlæger sædvanligvis anbefaler en børstehovedet, der er omkring 0,5 inches (1,27 cm) bred og 1 inch (2,54 cm) lange. Mange bulk tandbørster sælges i pakker fyldt med den samme stil eller i sort pakker. Variety pakker af bulk-tandbørster kan være gode muligheder for familier af mennesker, der har forskellige tandbørste præferencer.

Hvilke Er de forskellige typer Tykke Hår Products?
Hvad er Glutathion Soap?
Hvad Er Nogle Famous knebelsbarter?
Hvad er Økologisk hårspray?
Hvilke Er de forskellige typer af Beauty Supplies?
Hvilke Er de bedste tip til toningssystem øjenbryn?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Hood Dryer?
Hvad er hydroxyethyl cellulose?
Hvad er de forskellige Home hårfjerning metoder?
Hvilke Er de bedste tip til Underarms Whitening?
Hvordan kan jeg pleje til krøllet hår Extensions?

Leave a Reply