Hvordan vælger jeg de bedste økologiske hudprodukter?

Økologisk hud produkter tilbyder forbrugerne bekymrede for toksiner et alternativ til konventionelle hudplejeprodukter, der kunne indeholde skrappe syntetiske kemikalier eller være miljømæssigt usund. I USA har udtrykket “økologisk” ingen juridisk definition. Mange produkter, der markedsfører sig som økologiske hudplejeprodukter kan faktisk ikke være økologiske. Forbrugerne bør altid kigge efter produkter, der er certificeret økologisk af US Department of Agriculture (USDA). Som en ekstra forsigtighed, bør forbrugerne uddanne sig på ingredienserne i hudprodukter at vide, om de er blevet undersøgt for sundhedsmæssige risici.

Mange forbrugere har tillid til økologiske krav, fordi de har tendens til at være godt reguleret i fødevareprodukter. Med økologiske hudprodukter, er det ikke så enkelt. Da USDA ikke kræver hudplejeprodukter at opretholde de samme økologiske standarder som økologiske fødevarer, er der ingen garanti for, at de ingredienser i økologiske hudprodukter blev dyrket økologisk, er ikke kemisk fremstillet, eller er sikre. Nogle virksomheder frivilligt gå igennem økologisk certificering processen. Disse produkter vil bære den grønne USDA-certificeret økologisk sæl, ligesom fødevarer gør, og er den eneste måde at sikre, at huden produktet er økologisk.

Det samme gælder for udtrykkene “naturlige” og “naturlægemidler.” Juridisk disse termer betyder intet og kan bruges af enhver producent, der ønsker at bruge dem. Disse vilkår kan anvendes på et produkt, uanset hvad den indeholder.

Det er vigtigt at huske, at bare fordi en ingrediens er økologisk betyder ikke, at det er sikkert. Efter kontrol for USDA forseglingen, er den næstbedste måde at gøre en informeret beslutning om økologiske hudprodukter at læse ingredienser etiketten. Naturlige ingredienser vil lyde naturligt, som “honning” og “grøn te.” Forbrugerne bør herefter undersøge disse ingredienser for at finde ud af, om de er blevet videnskabeligt undersøgt, især når de anvendes på huden.

Syntetiske ingredienser, bør undersøges på samme måde og ikke antages at være usikre, fordi de er syntetiske. Mange syntetiske kemisk afledt ingredienser er blevet anvendt i årevis i hudplejeprodukter og er blevet grundigt undersøgt. Nogle kan være skadeligt i høje koncentrationer, men er sikre på niveauer, der anvendes i hudplejeprodukter. Mange af disse ingredienser er til stede i certificerede økologiske hudplejeprodukter.

Men nogle hævder, at syntetiske ingredienser ikke er sikre i nogen mængder. En af de sikreste måder at sikre, at hudplejeprodukter er økologiske, naturlige, og sikkert er at gøre dem derhjemme. Der er mange opskrifter på økologiske hud produkter på internettet, der kræver kun få ingredienser, som alle kan købes certificeret økologisk.

Skal jeg pop en bums?
Hvordan vælger jeg den bedste Tonic for hårvækst?
Hvad er en Hipster Beard?
Hvad er fordele og ulemper ved IPL for fregner?
Hvordan jeg Vælg den bedste Exfoliator for Dry hud?
Hvordan Må jeg Hvidere armhuler?
Hvad er de forskellige typer af Øjenbryn Designs?
Hvordan vælger jeg den bedste Blegning Cream for Hair?
Hvilke Er de Fordele og ulemper ved Barbering med Olive Oil?
Hvad er de bedste tips til farvning af dit hår?
Hvordan jeg Brug Evening Primrose Oil for Hair Loss?

Leave a Reply