Hvordan vælger jeg de bedste Plastic Surgery Specialister?

Når du vælger plastikkirurgi specialister, er det vigtigt at undersøge de uddannelsesmæssige og faglige kvalifikationer for hver plastik kirurg, der skal arbejde på dig. Det er også vigtigt at kontrollere omdømme de plast kirurgi specialister ved at forske deres disciplinære optegnelser og taler med tidligere og nuværende patienter. Når du vælger en specialist til at udføre en bestemt type af kosmetisk kirurgi, find ud af, om en kirurg har tilstrækkelig erfaring i at udføre, at kirurgi. Spørg om, hvor en plastik kirurg udfører hans eller hendes tjenester og om han eller hun har privilegier på en lokal hospital. Endelig bør du finde ud af om logistik for at opnå tjenester gennem særlige plastikkirurgi specialister, såsom omkostninger, betaling planer, og smerte kontrol muligheder.

I visse jurisdiktioner, såsom De Forenede Stater, kan enhver medicinsk læge, tilbyde plastikkirurgi tjenester. Dette betyder ikke, dog, at en læge tilbyde sådanne tjenesteydelser har har undergaaet nogen betydelig træning i, kosmetisk kirurgi eller procedurer. Mange eksperter rådgive sundhedspersonale forbrugerne til at vælge plastikkirurgi specialister, som har certifikat fra en anerkendt medicinsk speciale bord. Board-certificerede læger har typisk omfattende uddannelse inden for deres speciale, og som sådan kan være i stand til at tilbyde en højere grad af sikkerhed under en procedure samt bedre resultater.

Under processen at evaluere plast kirurgi specialister, bør du spørge om hver lægens uddannelse og baggrund. Kontakt licenskontor for læger i din jurisdiktion, og forhøre sig om status af licensen for hver læge, hvem du overvejer ansættelse. Sørg for, at kirurgen korrekt er licenseret og ikke har en historie af fejlbehandling retssager eller disciplinære foranstaltninger, der træffes imod ham eller hende. En anden mulighed er at kontakte forbrugergrupper i dit område for at finde ud af, om tidligere patienter har indgivet klager mod lægen. Du kan også ønsker at tale med din egen personlige læge for at finde ud af, om han eller hun kan anbefale plastikkirurgi specialister til dig.

Stil et kosmetisk kirurg om den omkostningerne af hans eller tjenester. Mens du sikkert bør du vælge en kirurg, der tilbyder overkommelige gebyrer, hvis du bemærker, at en kirurgens honorarer er betydeligt mindre end andre læger i dit område, kan dette være et tegn på, at lægen er desperat for klienter, muligvis fordi han eller hun udfører deklasserede arbejde eller har et dårligt ry. Du bør også spørge om anæstesi, efterbehandling, såvel som smerter kontrol efter operationen. Spørg om efterbehandlinger politikker, hvis du har en procedure gjort på en ambulant basis. Du ønsker at sikre, at du kan nå din læge og hans eller hendes medarbejdere til enhver tid, hvis du har komplikationer eller væsentligt ubehag efter operationen.

Hvad er en Quiff?
Hvad er Parfume?
Hvad Er skudgarns-Hair Extensions?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Deep Conditioner?
Hvordan vælger jeg den bedste Tiara Comb?
Hvad er Butterfly klip?
Hvad er fordelene ved Protein for hårvækst?
Hvordan vælger jeg den bedste Shea Butter sæbe?
Hvordan styrer jeg Kruset Black Hair?
Hvad Er forskellen mellem et Base Coat og en Top Coat?
Hvordan vælger jeg den bedste Waterproof Eye Makeup Remover?

Leave a Reply