Hvordan vælger jeg de bedste vitaminer for Rynker?

Der er mange vitaminer og mineraler, der både kan forhindre de synlige tegn på aldring og drastisk reducere tegn på aldring, der måske allerede være til stede. En person kan nyde fordelene ved anti-aging vitaminer ved at spise fødevarer rige på disse vitaminer, idet vitamin-og mineraltilskud, eller ved hjælp af cremer, der indeholder vitaminer. En af de mest effektive vitaminer for rynker er vitamin A, som sammen med reducerende rynker, har mange andre anti-ældningsegenskaber. Selen – et mineral findes i fødevarer som korn, fjerkræ og fisk – bevarer hudens elasticitet, som kan hjælpe med at holde huden ser ungdommelige længere. Vitamin C er en af ​​de mest effektive vitaminer for rynker, fordi det både fremmer produktionen af ​​kollagen, og bekæmper de frie radikaler, der kan nedbryde kollagen.

Vitamin A er en af ​​de mest effektive vitaminer for rynker, og mange mener, det bør være en del af en anti-aging hudpleje regime. Sammen med reducere rynker, A-vitamin har også vist sig at reducere andre synlige tegn på ældning, som brune pletter. Kig efter topiske cremer, der indeholder retinoider, som er derivater af vitamin A. Dem, der bruger receptpligtig retinoider se resultater hurtigere end dem, der bruger over-the-counter-produkter, men receptpligtige cremer kan medføre rødme, irritation og afskalning. Det kan tage længere tid for en bruger at se synlige resultater med over-the-counter retinoider, men de er effektive, og som regel har færre og mindre alvorlige bivirkninger.

Selen er et mineral, der findes i fødevarer som æg, hvidløg, hele korn og skaldyr. Selen har mange beskyttende egenskaber

det hjælper til at beskytte kroppen mod kræft, ligesom hudkræft, som kan skyldes solen. Selen kan også hjælpe med at holde huden ung og ungdommelig ved at bevare væv elasticitet. Selen kan være effektive også indtages oralt eller påført direkte på huden topisk. En person kan drage fordel af selen ved at spise fødevarer, der indeholder mineralet, idet selen kosttilskud, eller bruge selen cremer.

En af de mest kendte vitaminer for rynker er vitamin C. Denne antioxidant ikke kun hjælper stimulerer produktionen af ​​kollagen, som gør huden fast og mindre tilbøjelige til rynker, men også bekæmper de frie radikaler, der nedbryder kollagen. Spise fødevarer rige på C-vitamin kan hjælpe med at ikke kun forhindre rynker fra formning, kan det også hjælpe glatte eksisterende rynker og fine linjer. Vitamin C kan også være effektive, når de anvendes topisk, og findes i mange lotioner og cremer. Efter vask af ansigtet, men før du anvender fugtighedscreme, anvende en aktuel creme, der indeholder C-vitamin, som vil sikre, at huden vil absorbere vitamin, og vil gavne til fulde.

Hvordan jeg Vælg den Bedste måde at tørre Hair?
Hvordan vælger jeg den bedste tandpasta til Whitening?
Hvordan vælger jeg den bedste Lightening Gel?
Hvad er magnetisk Nail Polish?
Hvordan vælger jeg den bedste Falsk øjenvipper Mascara?
Hvad Er Natural gynækomasti Treatments?
Hvad er en kam Over?
Hvad er de forskellige typer Drenge Haircuts?
Hvordan vælger jeg det bedste fundament for Sensitive Skin?
Hvordan vælger jeg den bedste Beard Clipper?
Hvordan jeg Vælg den bedste Eyeshadow for Hazel Eyes?

Leave a Reply