Hvordan vælger jeg den bedste Base Coat?

Der findes mange typer af uædle frakker til neglelak, som alle er rettet mod at løse forskellige søm dilemmaer. Den bedste grundmaling for dig, afhænger af typen af ​​neglelak udseende, som du håber at opnå. Endnu vigtigere er, vil din bedste base coat imødekomme behovene hos dine negle specifikt, uanset om du har bløde negle, skøre negle eller riflede og ujævne negle. Brug af passende base coat kan bidrage til at løse alle disse problemer og samtidig bidrager til skønheden og levetiden på din manicure.

Det første skridt i at vælge den bedste basen pels er at vurdere dine negle. Basen lag påføres direkte over toppen af ​​de naturlige negle, så det har mulighed for at give forskellige ingredienser, der kan løse en række af søm mangler. Hvis de er bløde og har tendens til at skrælle, bør du vælge en styrkelse eller hærdning base coat. Denne type af base coat indeholder proteiner, der vil hjælpe hærde neglene over tid ved at befæste deres naturlige keratin struktur.

Søm, der er for hårdt, vil være skør og tilbøjelige til at bryde, så de vil drage fordel af en base coat, der indeholder fugtgivende ingredienser. Disse formler er undertiden benævnt søm vækst basislakker, fordi de vil hjælpe med at forhindre brud og hjælpe de negle vokse sig længere. Den bedste basisovertræk for skøre negle vil indeholde bestanddele, såsom vitamin A og E, såvel som aloe at hydratisere neglene.

En anden søm dilemma, som kan behandles med en base coat er negle, der har dybe kamme. Den bedste basisovertræk til riflede søm vil være en tykkere formel, der kan udfylde fordybningerne og tilvejebringe en glat overflade, hvortil det farvede polish kan adhærere. Ved hjælp af en højderyg, der fylder base coat resulterer i en manicure som er solid og glat i stedet for ujævn fra den farvede polske slår sig ned i rillerne.

Hvis du er tilfreds med dine naturlige negle og ikke føler behov for at bruge et af disse specialprodukter base frakker, der er normale sorter til rådighed så godt. Disse basislakker beskytte de naturlige negle fra pletter afholdt af farvet polish. De giver også en ren, glat og lidt klæbrig overflade til den farvede polish til at gribe fast, så det ser bedre og holder længere. Nogle formler annonceres som to-i-en base og top frakker, men de bedste basislakker normalt er produkter, der er beregnet til at tjene kun én funktion. Dette skyldes bedste pels er glat og skinnende, mens en base Pelsen skal være mat, så den kan klæbe fast på polsk.

Mange Grundbelægninger er klar og kan bruges under stort set alle neglelak farve eller konsistens. Nogle polermidler, men kan kræve en uigennemsigtig basislak. Hvis din farvede polish er meget tyndt eller menes at tørre som en uigennemsigtig neon farve, kan du kigge efter en hvid base coat, der vil forhindre disse polish fra at være gennemsigtig.

Hvordan bryder jeg mig naturligvis Gray Hair?
Hvad er Dreadlocks Wax?
Hvordan vælger jeg den bedste barberskum til kvinder?
Hvordan kan jeg opfordre skægvækst?
Hvordan Må jeg Make Body Butter?
Hvordan vælger jeg den bedste Shower Shampoo Dispenser?
Hvordan finder jeg ud Solcreme Protection?
Hvordan vælger jeg den bedste Shampoo til kruset hår?
Hvordan vælger jeg de bedste hyperpigmentering Home Retsmidler?
Hvad er ett Douche Toilet?
Hvordan jeg behandler Dry Face peeling?

Leave a Reply