Hvordan vælger jeg den bedste børne Elektrisk tandbørste?

Gode ​​tand børstevaner skal begynde, så snart børnene er i stand til at børste på egen hånd. Nogle gange, børnene bekæmpe børste deres tænder, ikke børste længe nok, eller ikke er i stand til at børste tilstrækkeligt. En elektrisk tandbørste kan være mere effektiv end en standard manuel tandbørste til rensning tænder, som sikrer, at barnets tænderne børstes korrekt. For at vælge den bedste børneværelset elektriske tandbørste, skal du overveje, om en tandbørste du overveje, er rigtige aldersgruppe. Andre faktorer at overveje at omfatte den form for elektriske tandbørste, den stil, sin størrelse og pris.

Elektriske tandbørster kommer i særlige modeller, især for børn. De er dimensioneret til at passe ordentligt på et barns mund, og har håndtag, der er den helt rigtige størrelse til et barn at forstå, holde og bruge. Børne tandbørster kommer i forskellige størrelser til forskellige aldersgrupper, idet en preschooler ikke vil bruge den samme størrelse tandbørste, at en teenager ville. Læs emballageetiketter omhyggeligt sørge for at vælge en tandbørste, der er passende for barnets alder og skifte til næste størrelse, når det er nødvendigt.

En anden beslutning om at gøre, når de køber en barns elektrisk tandbørste er, om du ønsker en almindelig elektrisk tandbørste eller en sonisk tandbørste. Den væsentligste forskel mellem de to er, at de lydmæssige børsterne bevæger sig hurtigere end en almindelig elektrisk tandbørste. Sonic tandbørster er også generelt dyrere end standard elektriske dem.

De fleste elektriske tandbørster er batteridrevet. Nogle er genopladelige, med deres egen ladestation, mens andre bruger almindelige batterier, som kan udskiftes efter behov. Den ladestation til en genopladelig tandbørste skal tilsluttet en stikkontakt for at oplade tandbørsten. Dette kan være en overvejelse, hvis der ikke er nogen praktisk stikkontakt til rådighed, hvis der ikke er nok counter plads til enheden, eller hvis du mener der er en potentiel sikkerhedsrisiko. Hvis det er tilfældet, så en batteridrevet barns elektrisk tandbørste kan være et bedre valg.

Tandbørster fås i en bred vifte af farver og stilarter. Mange har figurdesign, ligesom tegneseriefigurer eller superhelte, på håndtaget. Nogle stilarter barns elektriske tandbørste afspille musik, mens andre har en timer for at lade børnene, når de har børstet for de krævede to minutter. Disse tilføjede funktioner er at hjælpe børnene nyder børste deres tænder.

Når du køber for tandbørster, kontrollere emballagen for American Dental Association (ADA) forsegling. Dette segl betyder, at ADA har gennemgået bestemt fabrikat og model af tandbørste og at de finder det både effektivt og sikkert at bruge. Et barn har elektrisk tandbørste, der ikke har ADA symbolet på pakken ikke er blevet gennemgået af ADA.

Hvad er de forskellige typer af faglige Hair Extensions?
Hvad er ett Base Tan?
Hvad er Hovedbund skæl?
Hvordan vælger jeg den bedste Beaded hår kam?
Hvad er de forskellige typer af øjenbryn smykker?
Hvad er forskellen mellem solcreme og Sunblock?
Kan jeg bruge en garvning seng til Tandblegning?
Hvad er de forskellige behandlinger for fedtet hud?
Hvordan vælger jeg den bedste Lightening Gel?
Hvordan Må jeg Vælg de Bedste Biotin Hair Vitaminer?
Hvordan vælger jeg den bedste Shiatsu Pillow?

Leave a Reply