Hvordan vælger jeg den bedste Brude Henna?

Find den bedste brude henna kræver sætte dig ind i og indsnævre tilgængelige designmuligheder, rådføre sig med en henna kunstner til at færdiggøre valg, og koordinere design med din kjole. Du ønsker også at sikre, at kun sikker, naturlig henna nogensinde rører din hud. Sammenligning pakke prissætning hjælper også med de endelige beslutninger for brudesuiter henna, der er helt skræddersyet til dit budget og smag. Hvis du vært ved en traditionel henna fest, henna designs og pakker til dine gæster bør også overvejes.

Oprettelse af et kig bog til dine brude henna valg vil hjælpe dig med at indsnævre dine valg. Bryllup magasiner, blogs på nettet og Mehndi kunstner hjemmesider præsentere en vifte af muligheder. Du vil måske foretrække et traditionelt design baseret på din kulturhistorie, da design varierer mellem regionerne, eller du foretrækker måske en stil baseret udelukkende på sin visuelle effekt.

Studere en bred vifte af henna typer for at få en idé om, hvad der tiltrækker dig, eller måske gå med din kjole vil hjælpe dig til at gøre den bedste beslutning. For eksempel, som regel arabisk mehndi har store blomstermotiver, mens traditionel indisk mehndi bruger små, detaljerede mønstre og er omfattet fingre eller tæer. Afrikansk mehndi har fed geometriske motiver og stilarter indført i slutningen af ​​det 20. og tidlige 21. århundrede brug glitter og ædelstene til accent henna.

Hvis du har svært ved at finde, kan en erfaren mehndi kunstner som regel hjælpe dig med at indsnævre ting ned. Planlæg en konsultation med din potentielle mehndi kunstner eller salon, der er normalt gratis. Bed om at se på eksempler på design og muligheder, og præsentere ham eller hende med eksempler på de valg, du har indsnævret. De fleste professionelle kunstnere kan matche mehndi designet til din sari eller kjole, hvis du sætter det til udnævnelsen. Du ønsker måske at indsnævre dine designmuligheder derefter, hvis noget fanger dit øje, eller overveje det yderligere, før der indgås et motiv og pris.

På dit design konsultation, snuse den henna at sikre, at det ikke har en duft, der kan forårsage en hovedpine. Den henna kan vare flere uger, og duften vil sandsynligvis blive hængende i flere dage. Du vil modtage en gratis brude henna prøve at se, hvordan pletten tager at din hud.

Vurdere kvaliteten af ​​dit brudesuiter henna kan også hjælpe dig med at træffe en endelig afgørelse. Henna blandes ved en mehndi kunstner er normalt at foretrække, da det ikke kan være muligt at fortælle, hvad ingredienser er i store-købte pasta eller kegler. Spørg din potentielle kunstner hvordan han eller hun gør henna pasta. Naturlige ingredienser er sikreste, og det er vigtigt, at henna ikke indeholder phenylendiamin, en syntetisk farvestof undertiden anvendes i sort henna, som er skadeligt for dig. Kvalitet pasta har en holdbarhed på to til fire dage, så det bør gøres i små partier, uden konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer. Kunstneren kan også foretage store portioner og fryse dem i flere måneder.

Du bør også sammenligne pakkepriser til din brude henna. En kunstner kan tilbyde en fast pris for brudens henna pakke og en timeløn for brude henna fest, for eksempel. Dette giver dig mulighed for at få små, enkle designs gøres på så mange gæster som muligt i en time, hvor som helst fra 10 til 15, afhængigt af kunstnerens hastighed og hvor mange design muligheder præsenteres. Under tre til fire små, enkle designs, hvorfra din henna part gæster kan vælge giver dem den luksus valg uden at dominere dem.

Hvad er E-vitamin Serum?
Hvad er Kohl Eyeliner?
Hvad er Patchouli?
Hvilke Er de fælles årsager til en Dry børstet?
Hvad er Agurk Lotion?
Hvad Er Involveret i Brug af et Laser for Freckles?
Hvad er en stak Perm?
Hvad er en Hair Removal Clinic?
Hvad Er Klor Removal Shampoo?
Hvad er de bedste tip til udtynding tykt hår?
Hvad er Nail Primer?

Leave a Reply