Hvordan vælger jeg den bedste Eye Makeup for brune øjne?

Mange forskellige typer øjenmakeup ser godt ud med brune øjne, og hvad du vælger, vil i høj grad afhænge af det udseende, du går til, og om du ønsker en mere dramatisk udseende til aften, eller et casual look for dagen. Når jeg forsøger at vælge den bedste øjenmakeup for brune øjne, er det en god ide at prøve farver, der er på en anden side af farvespektret. Snarere end at forsøge brun eller grøn øjenskygge, hvilket kan gøre det ansigt til at se sletten, så prøv violet eller marineblå, f.eks. Disse kan gøre øjne ser meget lysere.

Når du vælger eye makeup til brune øjne, men de fleste mennesker begynder med eyeliner. Selvom folk med mørkere øjne og vipper kan slippe af sted med meget mørk eyeliner, kan dette være en temmelig alvorlig kig til dagtimerne. Eksperimentere stedet med farver som mørk grå eller marineblå kan tilføje visuelle interesse for ansigtet uden at gøre det helt indlysende. Mørk brun eyeliner kan se fint, men nogle mennesker kan ikke lide den måde, det svarer til øjnene. Grå eyeliner kan give øjnene en flot smokey udseende, men, som er fantastisk til aften.

Eyeshadow er en af ​​de bedste måder at ændre udseendet af brune øjne. Mange starter med en neutral base farve på øjenlåget for at give det et glattere udseende, og vil derefter eksperimentere med farver. Som en generel regel, der gælder mørkere farver tættere på vipperne linje, og lysere farver på låget vil være den mest flatterende. Deep violet eller blomme er store muligheder for brune øjne, samt mørkeblå eller endda en dyb pink. Som en generel regel, er det en god idé at undgå øjenmakeup med gule undertoner. Anvendelse af en lys skinnende skygge på øjenbrynsbenet og på de indre hjørner af øjnene kan få dem til at se meget lysere

nogle mennesker også opleve, at bronze Øjenskygger virkelig hjælper med at gøre brune øjne lyser op.

Mascara er en anden vigtig komponent i øjet makeup til brune øjne. Sort mascara anvendes til krøllede øjenvipper virkelig kan hjælpe med til at definere øjnene, som kan meget mørk brun mascara. Det er en god idé at vælge mascara, der er mørkere end øjnene, da det ellers kan gøre vipperne simpelthen blande sig med ansigtet. Det kan tage nogle eksperimenter for at finde de makeup kombinationer, der fungerer bedst for dine øjne, men det kan være sjovt at prøve nye ting at se, hvordan de ser ud.

Hvad er de forskellige typer af Bryllup frisurer?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Moisturizing Lip Balm?
Hvad er en stak Perm?
Hvad Er Mulige Årsager til skøre negle?
Hvordan vælger jeg den bedste Eyeshadow for brune øjne?
Hvad er de bedste Lagdelte Haircuts for runde ansigter?
Hvad er Nogle tips til Anvende Eyeliner?
Hvordan jeg får en skønhed makeover?
Hvad er hæklet Braids?
Hvordan vælger jeg den bedste Tea Tree Deodorant?
Hvad betyder et øjenbryn Expert gøre?

Leave a Reply