Hvordan vælger jeg den bedste Face Mask til normal hud?

Du kan vælge den bedste ansigtsmaske til normal hud ved at sammenligne flere produkter baseret på hudtype og vælge en uden de stærke medicinske ingredienser, der tilsættes ofte til ansigts masker til fedtet hud. Normal hud produkter er formuleret til at lysne og opfriske huden, samtidig med at den rigtige mængde fugtighedscreme. En god ansigtsmaske til normal hud vil også hjælpe med at absorbere de miljømæssige toksiner, der normalt er ansvarlige for en mat overflade udseende. Selvom normal hud ikke har problemer med overskydende olie sekretion, og anvende en dybderensende ansigtsmaske kan som regel hjælpe med at opretholde sin samlede sundhed.

Den bedste normal hud facial maske er normalt ikke en acne-kampe ansigt maske. Mange ler ansigtsmasker er formuleret til at absorbere den ekstra sebum, der tilstopper porerne i fedtet hud, og mange mennesker med normal hud finde disse masker for tørring. Hvis du foretrækker at prøve en lermaske i stedet for andre maske typer, kigge efter en uden tilsat benzyl peroxid eller salicylsyre. Nogle ler masker med glycolsyre er gavnlige for at trække urenheder af normal hud uden risiko for tørhed. Da nogle mennesker kan have hud allergi over for denne særlige ingrediens, kan du ønsker først teste en lille beløb på din hud, hvis du ikke tidligere har brugt ett glykolsyre ler maske.

En anden god ansigt maske til normal hud er en gel maske, som du selv skræller snarere end vaske off én gang det tørrer. Denne type ansigtsmaske sædvanligvis fugter normal hud uden at efterlade en rest tilbage. En gel maske kan også have anti-aging ingredienser, der kan hjælpe mindske forekomsten af ​​fine linjer og forbedre den hudens overordnede cirkulation. Nogle mennesker med normal hud og mørke rande under øjnene finder, at en gel maske kan hjælpe med at forbedre udseendet af de mørke rande og samtidig give deres hud et lysere udseende. En gel ansigtsmaske til normal hud ofte har tilføjet ingredienser såsom avocado ekstrakt designet til at give huden et boost af næringsstoffer.

Et alternativ til at købe et ansigt maske til normal hud er at gøre din egen fra naturlige ingredienser. Opskrifter til disse typer ansigtsmasker kan indeholde mosede agurker eller jordbær, havregryn eller usaltet smør. Disse fødevarer ofte kendt for deres antioxidant og fugtgivende egenskaber. Rå æggehvider er ofte blandet med disse ingredienser til at binde dem sammen og holde dem fra at glide dit ansigt, før masken har en chance for at tørre.

Hvor ofte bør jeg Få en Manicure & Pedicure?
Hvad er de forskellige typer af kosmetik børster?
Hvad er Calf fedtsugning?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Liquid Eyeliner Pen?
Hvad er en hestehale Wig?
Hvordan vælger jeg den bedste Lotion til sart hud?
Hvad er Lemon Oil?
Hvordan Må jeg Vælg de bedste produkter til Back Acne?
Hvilke Er de forskellige typer af Black Hairstyles?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Glycolic Acid Toner?
Hvordan kan jeg få den perfekte Haircut?

Leave a Reply