Hvordan vælger jeg den bedste Face Wash til fedtet hud?

Du vil vide, at du har fedtet hud, hvis det efter et par timer siden, du vasket dit ansigt, begynder det at se meget skinnende og fedtet at røre ved. Kassér af ansigt rensemidler, der har silikoner, farvestoffer og andre syntetiske materialer, der kun vil forværre olieproduktion. Når du køber et ansigt vask til fedtet hud, er det vigtigt at vælge en robust sæbe, der har en gel-lignende konsistens. Rensemidlet bør også formuleres med salicylsyre eller glycolsyre at hjælpe med hudens evne til at kontrollere talgproduktion.

Personer, der lider af overdreven oiliness vil have overaktive talgkirtler på pande, næse og hage området. Den overskydende olie der findes i disse områder kan tiltrække skidt og snavs, som kan føre til dannelsen af ​​grimme acne og en masse andre hudlidelser. En olieagtig ansigt vil have en hård tid med at styre cellulære omsætning så godt, som også kan skabe whiteheads og hudorme.

Når du shoppe rundt for et ansigt vask til fedtet hud, bliver du nødt til flittigt kigge over ingredienslisten. Prøv at undgå tunge syntetiske, olier og parabener. Undgå rensemidler, der er formuleret med dimethicon eller silikone. Disse er syntetiske materialer, der kun skaber en tyk film på huden, og kan bidrage til at fedtetheden af ​​ansigtet.

Den konsistens af sæbe, kan også anvendes som en indikator for, hvorvidt det er egnet til oilier hudtyper. Hudrensemidler, der er cremet i konsistensen – mens skånsom mod ansigtet – vil normalt ikke være stærk nok til at rense huden af ​​sebum opbygning. Dette gælder også for rensemidler, der er oliebaseret.

En flade vask for fedtet hud vil sædvanligvis have en gellignende konsistens til det. Face rensemidler, der er gel-baserede tendens til at være mere robust i clearing huden af ​​overdreven olie. Disse typer af rensemidler hjælp til at oxidere olien i hudens porer, aktivt absorberende overdreven olie. De har tendens til at være en smule tørring i kombination eller tørre hudtyper, men er robuste nok til at fjerne sebum oilier hud.

Vælge en flade vask for fedtet hud, der har salicylsyre eller glycolsyre formuleret i den. Disse er kemisk exfoliators der øger cellulær omsætning på overfladen af ​​huden. Salicylsyre kan også normalisere pH-niveauer på huden, efterfølgende beroligende talgkirtler fra at producere for meget olie. Glykolsyre, en syre stammer fra sukker-afgrøder, hjælper med at rydde op i olieagtige rest fundet dybt inde i hudens porer.

Hvad er Heel Balm?
Hvad Er Vitamin E Hair Oil?
Hvad er de forskellige typer af African American haircut Styles?
Hvordan kan jeg fjerne tør hud?
Hvad er de forskellige typer af strækmærker?
Hvad er de bedste Short Curly Haircuts for runde ansigter?
Hvordan vælger jeg de bedste økologiske hudprodukter?
Hvordan løser jeg en Sagging Eye?
Hvordan vælger jeg den bedste Hårfarve for lys hud?
Hvad er fordelene af agurk Oil?
Hvordan vælger jeg den bedste alder Spot Remover?

Leave a Reply