Hvordan vælger jeg den bedste Falsk øjenvipper Mascara?

Den bedste falske øjenvipper mascara vil skabe udseendet af tykke og lange øjenvipper. Mascara sælges i et rør med en ansøgning vedlagt Wand

formen af ​​staven og mængden, størrelse og indbyrdes afstand dens børstehår påvirker mascara virkninger. En falsk øjenvipper mascara vil have en stav med børster, der varierer i størrelse, med længere børstehår, at børsten op og krølle vipperne, tilføjer længde og kortere børster add tykkelse som de følger bag længere børstehår tilføje en anden frakke. Det første skridt i at vælge den bedste falske øjenvipper mascara er at vælge den bedste mascara tryllestav, der normalt kommer med mascara selv. Find den bedste formel kræver test af produkter til slid og downfalls, herunder overveje om du ønsker en standard eller vandtæt version, og hvis du kunne drage fordel af brugen af ​​en primer. Sammenklumpning, udtværing og afskalning kan forekomme med nogle mascara formuleringer.

Mens børste, der kommer med mascara kan arbejde for en grundlæggende pensel, ofte kan du ønsker en ekstra børste til tilføjet detaljer. En børste med varieret børstehår kan medvirke til at forebygge sammenklumpning. Den vekslende stritter vil børste eventuelle tykke aflejringer af mascara efterladt af den første pensel. Falsk øjenvipper mascara har mere indflydelse, når to lag anvendes, selvom sammenklumpning bliver mere et problem med hver ekstra pels.

De vigtigste formel typer for mascara er standard og vandtæt. Standard mascara formuleringer er lettere at fjerne ved slutningen af ​​dagen. Vandtætte formuleringer kræver ofte anvendelsen af ​​en sammensætning neglelakfjerner. Stribedannelse af mascara hele dagen er mere tilbøjelige til at ske ved anvendelse af en standard mascara.

En mascara primer kan hjælpe med at forberede piskeslag for falske øjenvipper mascara. Der er virksomheder, der fremstiller mascara i en dobbelt-tryllestav rør, hvor mascara er i den ene ende overfor en tryllestav af primer. Primer er også tilgængelig som et separat produkt. Anvendelse af primeren danner et basislag, hvorpå mascara kan adhærere.

Find den bedste falske øjenvipper mascara afhænger teste produktet på en daglig basis for slid og virkning. En mascara prøvekørsel bør omfatte nøje overvejelse af fordele og ulemper ved produktet. De ulemper bør afvejes mod de fordele, såsom en formel, der klumper lidt, men giver en stor fortykkelse til vipperne. Apoteker ofte tilbyde en returret på kosmetik, der kan hjælpe denne udvælgelsesproces. Kosmetik skranker til navn mærke virksomheder kan have prøvestørrelses mascaraer til rådighed for kunderne at give et dyrere produkt, en prøvekørsel.

Der er fordele ved at bruge en falsk øjenvipper mascara stedet for de faktiske falske øjenvipper. Mascara giver en mere naturlig alligevel dramatisk udseende og er nemmere at bruge for de nye til makeup ansøgning. Falske øjenvipper kræver tålmodighed, en rolig hånd, anvendelse lim, og køb af vipper, der passer øjet form.

Hvad er Gulerod Cream?
Hvad er Baking Soda Shampoo?
Hvordan vælger jeg de bedste Exfoliating produkter?
Hvordan vælger jeg den bedste Enzyme Peel?
Hvad er ett High børstet?
Hvad er hydroxyethyl cellulose?
Hvad er varme Beskyttelse hårspray?
Hvad er en Hipster Beard?
Hvordan kan jeg behandle Hard tør hud?
Hvad er de forskellige typer Face Care Products?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Badeolie?

Leave a Reply