Hvordan vælger jeg den bedste følsom hud produkter?

Klogt valg af følsomme hud produkter er typisk et spørgsmål om at læse etiketter, sætte dig selv med ingredienser, der trigger følsomhed, samt prøveudtagnings-produkter før du køber og bruger dem. Problemet med at vælge følsomme hud produkter er, at forskellige mennesker har forskellige følsomheder. Hvad kan udløse en breakout for du ikke kan have samme effekt på en anden, der også har følsom hud. For at gøre tingene mere forvirrende, kosmetiske mærkning love i nogle jurisdiktioner er ikke særlig nyttige i at identificere hvilke produkter er bedst egnet til følsom hud. Som et resultat, er du nødt til at tage ansvaret for udvælgelsen af ​​egnede produkter selv.

Når du vælger følsomme hud produkter, læse ingredienser etiketten. Hvis du allerede ved, at du er følsom over for visse ingredienser, kan læse etiketten holde dig fra at spilde dine penge på et produkt, vil du ikke kunne bruge. For mange mennesker med hud følsomheder, kan produkter, der indeholder parfume og farvestoffer udløse en reaktion. Kig efter produkter, der er uparfumeret og som ingen farvestoffer er blevet tilføjet. Selv om et produkt påstår, at det er effektivt til behandling af følsom hud, kan du tjekke sin ingrediens etiketten, fordi produktet påstande om at være følsom-hudvenlige simpelthen kan være markedsføring kopi.

Ud over farvestoffer og duftstoffer, har mange mennesker med følsom hud reaktioner slibende hudplejeprodukter såvel som dem, der indeholder såkaldte naturlige bestanddele, såsom æteriske olier. Vær på vagt over for produkter, der tout sig selv som naturlig, da disse produkter kan indeholde flere hudirriterende. Nogle mennesker er også allergiske over for ingredienser i nogle solcremer. Da mange mennesker med følsom hud er også fair flået, er det vigtigt at du finder en solcreme, der indeholder en relativt ikke-irriterende solcreme som titandioxid.

Prøv at få en prøve af eventuelle følsomme hud produkter, at du er interesseret i at bruge. Test produktet på et lille plaster på huden, før man investerer i en fuld-størrelse produkt. Hvis produktet ikke udløse en reaktion, kan du ønsker at beholde en kopi af sin ingredienslisten, så du kan undgå produkter med en lignende formulering i fremtiden. Du kan typisk finde prøver af hudplejemidler i skønhed magasiner og på afdelingen, butiks kosmetiske tællere. Nogle købmænd kan også tilbyde vareprøver. Hvis du ikke kan skaffe en stikprøvestørrelse, så spørg en forhandler om sin restitution politik, som nogle butikker kan refundere din penge, hvis du har en dårlig reaktion på et produkt.

Hvad skal jeg overveje når at få en Pedicure?
Hvad Er en Neuropeptid Facial Cream?
Hvad er Økologisk Makeup?
Hvad er de forskellige typer af Whitening Soap?
Hvad er forskellen mellem Parfume og Köln?
Hvad er en fodfil?
Hvad er en gradueret Bob?
Hvordan vælger jeg den bedste Sæbe til tør hud?
Hvad er Stretch Marks?
Hvordan vælger jeg den bedste fipskæg Style?
Hvad er personlig pleje?

Leave a Reply