Hvordan vælger jeg den bedste French Manicure neglelak?

Vælge det bedste fransk manicure neglelak afhænger af, om du ønsker en traditionel fransk manicure eller en mere moderne en. For den klassiske version, skal du bruge en ren pink neglelak og en meget hvid, uigennemsigtig polish for tips. Afhængig af din hud tone, kan du ønsker at udveksle den lyserøde polish med en mere hudfarve version. Hvis du ønsker en dristigere look, skal du bruge to polish i kontrastfarver til at skabe et søm design i fransk spidsen måde.

En ren pink farve, anses for at være den primære fransk manicure neglelak. Når du vælger denne polish, at finde en farve, der skaber begrænset streger er ideel. Med nogle rene farver, der er flere lag for at få polske se pæn ud, men alt for mange lag kan forårsage farven skal vises uigennemsigtig. Hvis du har et bestemt mærke, der supplerer din hud tone, og at formlen fungerer godt for dig, er det en god idé at vælge en ren pink fra dette selskab. Det kan også være nyttigt at slå op anmeldelser online eller i blade for at se, hvilke polish har modtaget de højeste ratings.

Mens du har brug for en ren farve til bunden af ​​din manicure, vil du også brug for en meget uigennemsigtig farve til tips. Når det kommer til hvidt neglelak, som er fælles farven, der anvendes til dette udseende, finde en formulering, som ikke kræver flere lag er væsentlig. For meget polish på spidsen af ​​dine negle kan resultere i for tidlig skår eller afskalning. Du kan typisk teste den hvide polish i butikken på et stykke plastik til at afgøre, om det er uigennemsigtigt nok til din smag. Der er også hvide negle blyanter, som du kan bruge på undersiden af ​​neglen til at skabe et slankere udseende på toppen af ​​neglen.

Sheer pink er den klassiske fransk manicure neglelak, selvom det måske ikke virker for alle. Hvis du har en varm hudtone, kan den lyserøde kollidere med en negl seng og gør huden på hænderne vises gusten. Pointen med denne type manicure er for neglene til at se naturligt ren og sund, som er vanskelig at opnå, hvis din hud ikke passer farven pink. I dette tilfælde kan det være bedst at lede efter en off-white eller beige farve. Hvis du vil vælge denne franske manicure neglelak, så prøv at finde en farve, der ligner bunden farven på dine negle efter at de frisk er poleret.

En moderne twist på dette look er at bruge to dristige farver. Når du vælger denne type fransk manicure neglelak, kan du få så kreativ, som du vil. For en mindre fed udseende, vælg din favorit neglelak som base for dine negle, og en lysere farve i samme nuance for dine tips. Hvis du ønsker dine negle til at blive bemærket, vælge to neglelakker fra et mærke, som du elsker i forskellige farver. Rød med sorte spidser, blå med grønne spidser, og sort med lyserøde spidser er alle gode muligheder.

Hvordan jeg Brug Evening Primrose Oil for Hair Loss?
Hvordan vælger jeg den bedste Brude Henna?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Beard Shape?
Hvordan vælger jeg den bedste hud Supplements?
Hvad der er grundlæggende personlig hygiejne?
Hvordan vælger jeg den bedste sorte øjenbryn blyant?
Hvad er en elektrisk Nåletråder?
Hvad Er en Neuropeptid Facial Cream?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Boar Bristle Brush?
Hvad er de forskellige typer af Eye Makeup?
Hvordan kan jeg forbedre mit hår Elasticitet?

Leave a Reply