Hvordan vælger jeg den bedste Grå frisurer?

Når du har besluttet at lade dit hår gråt naturligt, kan det være svært at vælge, hvad grå frisurer vil virke bedst for dig. For kvinder, der tidligere har været farvestoffer deres hår for at skjule den grå, kan det være bedst at holde hoved-og en kortere stil, indtil det naturlige hår bliver længere for at camouflere den voksende ud periode. Kvinder med grå hår i mange forskellige nuancer vil måske overveje lag for at bidrage til at give en sammenhængende og ungdommeligt udseende. Mænd søger at vælge mellem forskellige grå frisurer bør overveje strukturen af ​​deres hår, da gråt hår tendens til at være grovere end sin farvede modstykke.

Voksende ud gråt hår kan være endnu vanskeligere end når du først begynder at gå grå. Hvis du har besluttet at stoppe farve dit hår, vil du sandsynligvis nødt til at vente til det at vokse længe nok til at afskære den tidligere farve, medmindre du er fortrolig med meget korte grå hår stilarter. For at gøre overgangen lettere, kan du prøve at fremhæve dit hår med en farve egnet til at blande dit farvede hår og naturlige hår, indtil det hele vokser ud. Du kan også gøre det akavet fase gå hurtigere ved at skære håret over dine skuldre til at reducere mængden af ​​farvet hår du har.

Grå hår kan komme i mange forskellige nuancer, ofte på den samme person. Hvis du endnu ikke er helt grå, eller hvis du har flere forskellige nuancer, der er vanskelige at blande, kan lagene være en af ​​de bedste grå frisurer til dig. Blunt, lidt blandede lag medvirke til at give bevægelse til dit hår, og kan hjælpe med at gøre det ser alt en skygge. Hvis dit grå hår er alt en tone, kan lag omkring dit ansigt bidrage til at gøre dig synes mere ungdommeligt, som en lang række af gråt i nærheden af ​​kinderne tendens til at gøre ansigtet ud længere.

Mænd vælger grå frisurer står ofte over for spørgsmål meget anderledes end kvinder, da det har en tendens til at vokse i mere ruhåret og tynd end den naturlige hår. Da kvinder traditionelt holder en længere låse end mænd, kan dette ofte være skjult af vægten af ​​håret eller med styling. Mænd, derimod, har ofte at beskæftige sig med grå hår stikkende ud blandt naturligt hår på grund af deres kortere stilarter, hvilket fører til en usoigneret udseende for nogle. For mange mennesker, idet siderne af håret kortere og toppen længere kan hjælpe med at forhindre dette i at ske. Brug af fugtgivende grå hår produkter kan også bidrage til at opmuntre dit hår til at ligge fladt.

Hvad er et brusebad Cap?
Hvad er Protetiske Makeup?
Hvad Er Manuelle Hair Clippers?
Hvordan kan jeg forhindre tør hud om vinteren?
Hvordan vælger jeg den bedste Eye Makeup for mænd?
Hvordan Kan slipper jeg af med Freckles?
Hvilke Er de Fordele Brug Dead Sea Mud?
Hvordan Kan jeg Stram Loose Arm Skin?
Hvilke Er de forskellige anvendelser af Æteriske Olier?
Hvad kan jeg gøre ved Bad fedtsugning?
Hvad Er Exfoliating Pads?

Leave a Reply