Hvordan vælger jeg den bedste Hair Relaxer?

Valg af bedste hår relaxer afhænger hårstruktur, nem påføring, og generel tilstand af hår sundhed. Hvis håret ikke er i god stand, at vælge en ikke-lud eller økologiske hår relaxer kan være det bedste valg. En almindelig ingrediens i et hår relaxer er lud. Selv effektivt i afslappende håret, kan relaxers der indeholder lud forårsage irritation og hovedbund forbrændinger. Mange mennesker foretrækker en lud-baseret hår relaxer, fordi det kan hjælpe håret bevare fugt.

Nogle gange kan en no-lud hår relaxer er foretrukket frem for lud-baserede produkter. Disse er typisk sælges i kasser, der indeholder shampoo, relaxer creme, lotion, og aktivator. Desuden typisk boksen indeholder beskyttelseshandsker og en applikator. Undertiden kan ikke-lud hår relaxers kan tørring af håret, men da de er mere skånsom på hovedbunden end produkter, der indeholder lud, er de ofte foretrækkes.

Påføring af et hår relaxer er ikke en kompliceret proces. Hår skal være sundt forud for ansøgningen. Hvis det ikke er, må alle forsøg gøres for at få håret tilbage i topform før du slapper af det. Processen bør ske i overensstemmelse med emballage retninger og tidsmæssige krav skal følges nøje. Hold produktet på for mere end den anbefalede periode, kan resultere i hår knækker og andre hovedbund skade.

Som ny hårvækst vises, kan et andet program der ønskes. Det anbefales, at seks uger gå af, før et andet program udføres. Typisk, men de fleste hårpleje fagfolk anbefaler, at mindst 1 inch (2,54 cm) af hårvækst være til stede, før en anden behandling anvendes. Håret relaxer bør kun anvendes til ny hårvækst, således at den resterende del af den tidligere behandlede hår ikke bliver beskadiget.

Forud for afslappende håret, bør en streng test skal gøres for at afgøre, om en person vil have en allergisk reaktion på produktet. Derudover kan prøven til at bestemme hvor længe produktet skal forblive på håret for at opnå de ønskede resultater. Relaxers bør ikke anvendes på håret af børn, der er seks eller yngre. Kan også hvis relaxer kommer i øjnene, skylle dem med rigelige mængder vand være nødvendigt, som kan besøge en øjenlæge.

Hvis en svagere relaxer foretrækkes, kan folk købe et produkt, der læser mildt på kassen. Det er vigtigt at bemærke, at en børns hår relaxer ikke er mindre skadelige for håret og bør ikke anvendes, når en mild opløsning foretrækkes. Hvis relaxer forårsager en hovedbund forbrænding eller anden irritation, bør en læge konsulteres. Ved det første tegn på brænding eller irritation bør hovedbunden vaskes grundigt for at fjerne eventuelle spor af produktet for at undgå yderligere skade.

Hvordan Kan jeg Get Rid af Kvindelige bakkenbarter?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Hair Clipper Comb?
Hvad er ett Pencil Mustache?
Hvordan vælger jeg den bedste genopladelige Skægtrimmer?
Hvad er de forskellige typer Hair Removal Devices?
Hvordan vælger jeg den bedste Mini Pedicure?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Neck Cream?
Hvad er Henna?
Hvad Er den Procedure af Kom godt i en Botox ® Injection?
Hvordan vælger jeg de bedste Boys ‘Köln?
Hvad er en neglefil Drill?

Leave a Reply