Hvordan vælger jeg den bedste Hypoallergen Mascara?

Hvis du har en makeup allergi, slid kontaktlinser, eller bare har følsomme øjne, kan du føle dig mere komfortabel at købe allergivenlige mascara. Vælge det bedste allergivenlige mascara kan være en udfordring, fordi allergivenlige ikke er en klart defineret begreb. Find den rigtige mascara for dig, er ofte et spørgsmål om at prøve forskellige mascaraer og evaluering af, hvordan dine øjne reagerer. Andre gode strategier omfatter undgå vandtæt og farvede mascaraer samt mascaraer, der indeholder fibre. Omsorg for din mascara rigtigt kan også hjælpe med at forhindre øjenirritation.

For mange mennesker, der køber kosmetik, er udtrykket hypoallergen forvirrende. Udtrykket teknisk betyder, at produktet ikke indeholder kendte allergener og er mindre tilbøjelige til at forårsage en reaktion i mennesker med allergier eller følsomheder. Der er dog ingen officiel standard for at bestemme, om et produkt er hypoallergen i USA og andre lande. Det betyder, at der er nogen enkelt liste over ingredienser, der ikke kan anvendes i en såkaldt hypoallergen kosmetisk. Et kosmetisk virksomhedens allergivenlige mascara kan indeholde nøjagtig de samme ingredienser som en anden virksomheds almindelige mascara. Det betyder, at forbrugere, der lider af følsomme eller allergiske øjne er nødt til at være mere opmærksomme på andre label oplysninger i stedet for blot at stole på sigt allergivenlige.

Ved vurderingen af, om en mascara er en god mulighed for sarte øjne, bør du holde øje med ord som vandtæt, forlængelse og fortykkelse. De ingredienser, der anvendes til at lave en mascara med forlængelse eller fortykkelse beføjelser kan irritere øjne. For eksempel, som regel disse produkter anvende fibre, der nemt kan flage ud og komme ind i dine øjne. Det samme gælder for vandtætte mascaraer. Farvede mascaraer, især dem med lilla eller rødlig brune toner, kan også udløse en øjenallergi, som nogle mennesker er allergiske over for røde farvestoffer.

Generelt bør du kigge efter mascaraer, der har så få ingredienser som muligt. Jo kortere ingredienslisten, jo bedre, selv om nogle mennesker med følsomme øjne har haft succes med rør mascaraer, der anvender polymerer, som danner små rør rundt øjenvipper og kan ikke skalle af. Køb stikprøvestørrelser eller bede om en prøve, når de køber andre kosmetik i et stormagasin kosmetisk tæller. Hold ingrediens liste over alle de mascaraer, at du forsøger, da dette kan hjælpe dig med at indsnævre ingredienser, der giver dig problemer. Husk, at selv en virkelig hypoallergen mascara kan blive forurenet med bakterier, hvis du forlader røret åbent eller blot lade mascara bliver gammel.

Hvad er Olive Skin?
Hvad er Heel Balm?
Hvad er fordele og ulemper ved Aktuel Salicylsyre?
Hvordan vælger jeg den bedste Online Beauty Shop?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Mustache Shape?
Hvad er de forskellige typer af løse frisurer?
Hvad er Stem Cell Skin Care?
Hvad er en Pompadour?
Hvordan vælger jeg den bedste følsom hud produkter?
Hvad er kultjære Shampoo?
Hvor effektive er Tea Tasker til poser under øjnene?

Leave a Reply