Hvordan vælger jeg den bedste Lanolin Lotion?

Den bedste lanolin lotion til personer med følsom hud er 100% ren lanolin, mens dem med mere bredt påvirket tør hud, der kræver en daglig brug fugtighedscreme måske foretrække en blandet lotion. Ren lanolin er fri for tilsatte kemikalier eller duft, hvilket gør den ideel til brug til følsom hud, babyer, og ammende mødre. Blandet lotion tilvejebringe beskyttelse af lanolin samt fugtgivende virkning af aloe vera og sheasmør. Disse yderligere bestanddele ikke noget fortyndes den primære lanolin, men også lettere absorberes i huden.

Lanolin er et voksagtigt stof, der stammer fra talgkirtlerne i uldne dyr, såsom får. Det er typisk ekstraheret fra uld af dyret, efter det er blevet klippet. Dette produkt er naturligt vandafvisende og fugtgivende. Det beskytter huden mod barske vejrforhold, og hjælper det med at fastholde sin naturlige fugt.

Personer, der er følsomme over for aktuelle hudcremer og duft kan drage fordel af at købe ren lanolin lotion. Denne type creme består af 100% ren lanolin uden kemiske additiver. Det fås som vandfri og vandholdigt. Vandfri lanolin creme har en voksagtig konsistens, der ligner vaselin. Hydratiseret lanolin creme er blevet blandet med vand og lidt mere cremet og lotion-lignende konsistens.

Disse cremer giver fuld beskyttelse og fugtgivende egenskaber lanolin. De er ikke fortyndes af ekstra kemikalier eller duftstoffer, hvilket gør dem allergivenligt. Denne type af lanolin lotion er ofte anbefalet af læger til brug på spædbørn for at behandle ble udslæt. Det kan også bruges af ammende mødre til at lette den tørre, revnede, og irriteret hud, der kan omgive brystvorter under hyppig sygepleje. Det er sikkert til brug på begge typer følsom hud, og er ikke skadeligt, hvis indtages af den nyfødte.

Lanolin naturlige struktur er voksagtige og noget fedtet, som kan være ubekvemt for dem, der arbejder med hænderne hele dagen. Blandet lotion har evnen til at tørre ind i huden hurtigt, medens der stadig opretholdes en beskyttelse barriere mod tørrelegemer, såsom vejr, vand og kemikalier. Disse blandede cremer kan lettere spredes over hele kroppen samt, at foretage visse formler ideel til brug på store ramte områder af huden, såsom solforbrændinger, vind forbrændinger og udbredt psoriasis.

Hvordan vælger jeg de bedste Bad perler?
Hvilke Er de Fordele ved at benytte en C-vitamin Moisturizer?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Curly Weave?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Nose Hair Clipper?
Hvordan Kan jeg Stram Loose Arm Skin?
Hvordan vælger jeg den bedste Spiral Krøllejern?
Hvad er de forskellige stilarter Mehndi?
Hvordan vælger jeg den bedste Clip-On Bun?
Hvad er Vitamin K Serum?
Hvad er de bedste tip til Facial Efterbehandling?
Hvad er de forskellige typer af Bryllup frisurer?

Leave a Reply