Hvordan vælger jeg den bedste Makeup for tynde læber?

Læber kan være resultatet af arvelighed eller kan forekomme som følge af ansigtet miste collagen, et naturligt forekommende protein, der giver fylde til legemsvæv, som en person aldre. Medens læberne kan fremstilles mere fuldstændig med kosmetiske procedurer, såsom injektion collagen i læberne, der også korte måder at tilføje smidighed til læberne. At vælge de rigtige produkter og korrekt anvendelse af makeup, så det subtilt tilføjer dimension kan gøre læber ser fyldigere ved første øjekast uden at have et kunstigt udseende.

Forberedelse af overfladen af ​​læber, før du anvender enhver makeup kan hjælpe med at give dem et fyldigere udseende. Anvendelse af en fugtgivende læbepomade på tværs af de læber giver en glat lærred ved at forhindre tør hud flager, der kan forstyrre den korrekte anvendelse af andre læbe farve kosmetiske produkter. Idet ultraviolette stråler fra solen kan yderligere reducere mængden af ​​collagen i læberne, udvælgelse af en fugtiggørende læbepomade der indeholder solblokker kan hjælpe med at forhindre solskader og bevare mængde af naturlig collagen forbliver i munden. Forsigtigt gnide læberne med en vaskeklud kan også øge blodtilførslen til læberne, og giver en ekstra midlertidig mængde fylde tynde læber.

Ved hjælp af en lip liner i en nuance, der matcher din naturlige læbe farve kan forbedre udseendet af fylde i tynde læber ved svagt stigende læbe linje. Anvendelse lip liner bare lidt uden for de naturlige læbe linjer kan give det udseende af plumper læber, som kan udfylde læberne helt med læbe liner.

Når du vælger en læbestift eller en anden læbe farve at tilføje i løbet af anvendt lip liner, nuancer, der har en lille glitre tendens til at gøre læber ser fyldigere end at bruge en mat læbestift. Den glitre reflekterer lys partikler og giver en ekstra dimension, der resulterer i tynde læber ser fyldigere. Når du vælger en læbe farve, lettere, mere naturlige farver tendens til at gøre de læber til at se større end mørkere farver, som minimerer læberne. Anvend en klar glans over den anvendte læbe liner og andre læbe farve for at skabe illusionen af ​​fyldigere læber ved subtilt afspejler yderligere lys over overfladen af ​​læber. En klar gloss indeholder lip plumping ingredienser, såsom menthol eller collagen mikrokugler, kan midlertidigt gøre tynde læber større ved at stimulere cirkulation og gøre dem lidt svulme

dog plumping effekten normalt kun varer cirka tre timer.

Hvad er en tilspidset Haircut?
Hvad er en makeup Mask?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Gel Eyeliner?
Hvad er en Straight Razor?
Hvordan vælger jeg de bedste Boys ‘Köln?
Hvilke Er de fælles årsager til Underarms kropslugt?
Hvad er Nail Polish Remover?
Hvad er et hår Manicure?
Hvad er fordele og ulemper ved at bruge olier til fedtet hud?
Hvordan vælger jeg de bedste Falske øjenbryn?
Hvordan vælger jeg den bedste Beard Cover?

Leave a Reply