Hvordan vælger jeg den bedste Roll-On Wax?

Vælge den bedste roll-on voks afhænger af, hvilket område af kroppen skal vokses, uanset om du er en professionel, og hvor mange penge du er villig til at bruge. En bred vifte af valgmuligheder er tilgængelige fra roll-on-voks i apotek kits til professionelle systemer. Før shopping for roll-on-voks, skal du bestemme dine specifikke voksbehandling behov.

For fagfolk eller personer, som voks hovedparten af ​​deres krop,-roll på systemet nødt til at give nok voks til flere ansøgninger, masser af stofstrimler og en beroligende salve. Varmeanlægget skal være indbygget i kit og ikke stole på mikrobølgeovn eller dampkogte, da begge disse metoder kan overophede voks. Typisk fabrikanten har patronen genopfylder således at sættet kun skal købes gang. Yderligere forsyninger kan bestilles efter behov.

Personer, der aldrig har prøvet at vokse før, eller som kun vokse et lille område af deres krop har ikke behov for en stor, professionel stil kit. Et apotek brand vil være tilstrækkeligt. Disse kits sædvanligvis tilstrækkelig voks til en eller to applikationer og kun få stofstrimlerne. De er også meget billigere end professionel roll-on voks kits.

I både faglig og personlig roll-on voks-systemer, er der to forskellige typer voks – syntetiske og naturlige. Syntetiske vokser er fremstillet af oliebaserede produkter. Naturlige voksarter er typisk baseret på bivoks, sukker eller honning.

Syntetisk voks er meget almindelig, og er ofte brugt i professionelle saloner. Nogle mennesker hævder, at det har bedre greb og giver jævnere resultater end naturlige voks. Det er ikke vandopløselig imidlertid, og kræver en oliebaseret fjerneren at tørre remanensen.

Naturlige voksarter er vandopløselige og kan let fjernes med sæbe og vand. I nogle tilfælde kan finde individer med sensitiv hud som naturlige produkter er mindre tilbøjelige til at fremkalde en allergisk reaktion. Personer, der er økologisk bevidst kan forstå, at naturlige produkter er fremstillet af fornyelige ressourcer.

Uanset om du vælger naturlige eller syntetisk voks, finde et kit med den rigtige størrelse af stofstrimler for det område af kroppen, du planlægger at vokse. Ansigtet og bikini-området typisk brug for mindre strimler. Ben, arme, ryg, og mave har brug for større virksomheder.

Den rigtige størrelse stofstrimlen er afgørende for gode resultater. Ved hjælp af en strimmel, der er for stor, kan resultere i utilsigtet at fjerne for meget hår, for ikke at nævne det er vanskeligt at positionere strimlen korrekt. Strips, der er for små, vil medføre yderligere smerte og tage længere tid, da du er nødt til at sætte flere strimler på hvert område af kroppen.

Efter vejledningen på sættet typisk får bedre resultater. Opvarmning af voks korrekt, at anvende det korrekte beløb, og så dit hår til at vokse til den anbefalede længde før voksning påvirker resultatet. I mange tilfælde. Personer, der var utilfredse med resultaterne af en roll-on wax kit ikke fulgte instruktionerne korrekt

Hvordan vælger jeg den bedste Clay Soap?
Hvad er Pubic fedtsugning?
Hvad er Øjenbryn implantater?
Hvordan vælger jeg den bedste Microdermabrasion for strækmærker?
Hvad skal jeg overveje Når Vælge en Hårfarve?
Hvad Er Salicylic Acid Cream?
Hvordan laver jeg en rodet hår Bun?
Hvilke Er de bedste Home Retsmidler til tørt hår?
Hvad er Noni Cream?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Vandtæt Øjenbryn Pencil?
Hvad er Akryl negle?

Leave a Reply