Hvordan vælger jeg den bedste Shower Sponge?

For at vælge det bedste brusebad svamp, skal du overveje, hvad du vil bruge den til, og hvilken kvalitet du har brug for. Hvad bruseren svamp er lavet af, er også en overvejelse, som både syntetiske og naturlige materialer er ofte til rådighed. Du kan også overveje at farve og design af bruseren svamp, hvis du ønsker det til at matche dit badeværelse indretning.

Naturlige svampe normalt kommer fra havet, eller er fremstillet af vegetabilske produkter, såsom cellulose. De er som regel meget bløde når de er våde, og er mere skånsom mod huden end andre typer svampe. Ud over at give en blid krop skyl efter alvorlig Sæbevask, arbejder et naturligt brusebad svamp godt i stedet for en vaskeklud for grundig kroppen udrensning.

Syntetiske svampe er ofte lavet til at ligne naturlige svampe, men indgår også i den lettere, mere ekspansive former. Nogle kaldes bruser puffer på grund af deres udseende. Bruser puffer, fordi de er fremstillet af syntetiske materialer, er ikke så blød som naturlige svampe, men tilbyde mere eksfolierende effekt. Syntetiske sorter er ofte billigere end deres naturlige modstykker og som regel holder længere, som naturlige svampe tendens til at bære ud i løbet af ugen.

Luffa svampe er fremstillet af tørrede frugter af luffa planten. Dette produkt er meget stiv og bliver ikke meget blødere, når dyppet i vand. Det bruges næsten udelukkende til at eksfoliere døde hudceller og mange kurbade og hudplejeprodukter behandlingsfaciliteter bruge det til dette formål. Luffa svampe findes i mange forskellige former og størrelser.

Hvis du ønsker at bruge dit brusebad svamp på ryggen, overveje en med et håndtag. De fleste svampe af denne type kommer med en lang træ eller plastic håndtag for brugervenlighed. Nogle kommer også med en gel eller sæbe allerede er tilføjet til den svamp, der ofte er bekvemt for rejser eller andre kortvarige anvendelser. Bruser kits er også tilgængelige, at komme med flere typer af svampe og børster, såvel som sæbe og andre bad lotion eller gel.

Mange butikker tilbyder en bred vifte af disse bruser produkter, herunder varehuse og kiosker. Hvis du ønsker et naturligt produkt, som gøres uden syntetiske komponenter, kan en butik, der har specialiseret sig i økologiske eller helseprodukter være et godt valg. Du kan også finde en række forskellige at vælge imellem online.

Hvordan ændrer jeg fra Blond til Brunette?
Hvad er tørt Nail Polish?
Hvad skal jeg overveje når at få en Pedicure?
Hvordan vælger jeg den bedste shampoo til hårdt vand?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Professional Beard Trimmer?
Hvordan vælger jeg den bedste Hydrating Shampoo?
Hvilke Er de anvendelser af Clear Mascara?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Castile Soap?
Hvordan vælger jeg de bedste microdermabrasion Klude?
Hvad er kosmetisk tatovering?
Hvordan vælger jeg den bedste Alkohol-Free Hair Spray?

Leave a Reply