Hvordan vælger jeg den bedste tandpasta til Whitening?

Vælge den bedste tandpasta til blegning af tænder kan virke som en skræmmende opgave, fordi mange fabrikanter fremstiller kridtning tandpasta. Nogle af de vigtigste ingredienser til at holde øje med bl.a. bagepulver, brint eller carbamidperoxid, og fluor. Der er også nogle ingredienser, som du bør undgå så vidt muligt, såsom natriumlaurylsulfat.

Den bedste tandpasta til blegning af tænderne vil sandsynligvis indeholde bagepulver, en mild slibemiddel, der trænger tandemaljen og hjælper til at fjerne pletter fra tænder. Bagepulver forsigtigt skraber væk gule og brune pletter forårsaget af at drikke kaffe, te, cola eller ryge cigaretter. Tandpastaer indeholder bagepulver interagere med pletten molekyler til at nedbryde misfarvning og forlade tænder hvidere. Køb bagepulver tandpasta vil også give dig mulighed for at modtage dagpenge ved børstning med bagepulver uden at skade din tandemaljen.

Hydrogenperoxid kan også indgå i bedste tandpasta til blegning af tænderne. Tandpasta indeholdende peroxid faktisk bleger tænder til en vis grad, fordi peroxid er mildt sure og har antioxidante egenskaber. I stedet for hydrogenperoxid, producenter nogle gange bruge carbamidperoxid, som bliver til hydrogenperoxid i munden.

Calprox ® kan være en nyttig ingrediens også. Fødevarer, plak, og bakterier opbygges på et tyndt lag af protein coating tænderne. Calprox ® opløser lag af protein, hvilket forhindrer skadelige opbygning og blegning tænderne i processen. Det kan være sværere at finde produkter, der indeholder stoffet, men fordelene kan være værd søgningen.

Fluor er en anden potentiel bestanddel i bedste tandpasta til blegning af tænderne. Mange tandblegeprodukter midler kan forårsage tandfølsomhed, og selv fluorid er kendt for at forebygge hulrum, men reducerer også tand følsomhed. Køb en whitening tandpasta, der indeholder fluor kan forebygge det ubehag, der til tider følger brugen af ​​tandblegning tandpastaer. Du kan også finde tandpastaer, der indeholder kaliumnitrat, der er et andet stof, der mindsker tand følsomhed.

Citron kan virke som en mærkelig supplement til den bedste tandpasta til blegning af tænderne, men det kunne være nyttigt. Den citronsyre findes i citroner kan fjerne pletter fra dine tænder og give friskere ånde på samme tid. For meget citron, dog kan der nedbryder calcium i tænderne, og det er vigtigt kun at bruge citron, hvis stærkt fortyndet i premade tandpasta.

Der er også en række ingredienser, for at undgå, når du vælger en whitening tandpasta. Natriumlaurylsulfat, en ingrediens anvendt til fremstilling tandpasta skum under børstning, har vist sig at forårsage canker-sår. På trods af at være giftig ved indtagelse, kan du bruge nogle producenter tinchlorid, sulfid og oxid i deres tandpastaer. Sorbitol, et sødestof, der anvendes i tandpasta, har afførende egenskaber, som du måske ønsker at undgå så godt.

Hvordan vælger jeg den bedste Tourmaline Hårtørrer?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Astringent Lotion?
Hvad er Jojoba Voks?
Hvordan kan jeg pleje for lange bakkenbarter?
Hvad er azulen Cream?
Hvad skal jeg gøre før Kom New Hair Extensions?
Hvordan vælger jeg den bedste sæbe på et reb?
Hvad er de forskellige typer af parfume?
Hvilke Er de bedste tip til Hvordan man Style Long Hair?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Facial Mask?
Hvordan vælger jeg den bedste Alkohol-Free Hair Spray?

Leave a Reply