Hvordan ved jeg, hvis produkterne Lanolin-Free?

Lanolin er en gul, voksagtig substans fundet i fåreuld, der hjælper med at beskytte dyrene mod fugt og holder dem rene. Det er en almindelig ingrediens i cremer, lotions og skønhed produkter, der anvendes til at fugte og beskytte huden. Det er også fundet i industrielle smøremidler og sundhedspleje produkter samt mange andre typer af emner. Lanolin-frie produkter kan normalt findes enten på udkig efter produkter, der reklamerer for deres lanolin-fri status eller ved at læse ingredienslisten. Kan det være nødvendigt at kontrollere ingredienser til de mange fælles derivater af lanolin så godt, især hvis grund til at undgå det er en allergi.

For at sikre et produkt er lanolin-fri, først efter lanolin, lanolin olier eller lanolin alkoholer i listen over ingredienser. Andre ingredienser, der kunne tyde lanolin blev anvendt i produktet indeholder stoffer, der indeholder ordene lanolate, lanogene, Laneth, lanosterols, triterpene eller alifatiske alkoholer, eller cholesterin. Derudover bør steroler undgås, medmindre etiketten angiver stoffet som en plante sterol. Hvis etiketten lister steroler som et enkelt ord, eller hvis der står planter og dyr, steroler, at produktet er sikkert ikke helt lanolin-fri.

Hvis produktet siger, at det er lanolin-fri eller grusomhed-fri, er det sandsynligvis ikke vil indeholde lanolin eller dets afledte ingredienser, men du kan stadig ønsker at tjekke. Nogle mennesker debat om, hvorvidt eller ikke lanolin faktisk er en grusomhed, gratis produkt, så produkter, der undgås ingredienser kendt for at være testet på dyr kan stadig indeholde lanolin og lanolin ekstrakter. Mennesker, der er allergiske over for lanolin kan nogle gange bruge produkter, der indeholder en meget renset form af det kendt som hypoallergen vandfri lanolin. Dette stof er en mulighed for dem med allergi, men de undgår lanolin på grund af dyremishandling spørgsmål bør kigge efter produkter, der kun indeholder vegetabilske og planteolier.

Mange mennesker køber lanolin-frie produkter, fordi de har hud allergi over for lanolin, der forårsager kløende, rødt udslæt. Andre mennesker, som undgå at bruge lanolin gør det, fordi de mener, uldindustrien er grusomt at de får brugt i lanolin produktionen. Lanolin udvindes af fåreuld ved kogning af ulden efter forskydes fra dyret, så fårene ikke er blevet slagtet i processen. Troen på, at mange hold er, at fårene er mishandlet, forsømt eller på anden måde misbrugt, mens de hævede og opdrættet for deres uld.

Får anvendes i uldproduktion ofte er avlet til at have ekstra rynket hud at give mere uld til at vokse. Dette kan give fluer og insekter steder at lægge æg og kan give maddiker steder at blomstre og skade fårene. Processen med klipning uld kræver ikke skade på fårene, men dyr fortalere hævder, at de er klippet groft og ofte skadet i processen. Desuden er processen med mulesing en bortskæring af huden på den bageste ende og ryggen på benene, som hævdes at ske uden bedøvelse. De, der ønsker at undgå alle uldprodukter, herunder lanolin, som del af en grusomhed-fri livsstil, eller dem, der har lanolin allergi, bør omhyggeligt undersøge de øvrige indholdsstoffer i de pågældende produkter eller kontakte producenten for at være sikker på, at de indeholder plante-og vegetabilske olier i stedet for lanolin og lanolin-baserede olier.

Hvad er Øjenbryn implantater?
Hvad er en keramisk Comb?
Hvad er en hals Beard?
Hvad er Lud Sæbe?
Hvad er et slag Out Haircut?
Hvad er et organ polsk?
Hvordan vælger jeg de bedste mænds hår Spray?
Hvad er de bedste ayurvedic hår behandlinger?
Hvad Er Spiral Curls?
Hvordan vælger jeg den bedste SPF Face Cream?
Hvilke Er de forskellige typer Gel Negle Supplies?

Leave a Reply