Hvorfor Må jeg Get Freckles?

Freckles er pletter, at danner på huden, som ofte er brune. De kan også være tan, sort, gul, eller rødlig i farve, mens nogle er bare lidt anderledes i pigment fra huden i almindelighed. Du kan få fregner fra at være ude i solen uden beskyttende solcreme lotion. Nogle mennesker er også mere genetisk tilbøjelige til at udvikle fregner end andre. Den markerer typisk dannes, når hud celler, der producerer pigment er beskadiget, og dette pigment, kaldet melanin, bliver mere koncentreret i visse områder.

Melanin er en mørk pigment, der er normalt brun til sort i farven. Hvis lidt af det frigives, huden er generelt meget lettere

når mere er produceret, derefter huden får browner. Hudceller kaldte melanocytter frigive den pigmentet kemikaliet når det udsættes for sollys, i For at beskytte de nedre lag af huden. Stedet for at blive spredt ud jævnt over huden, kan melanin klumper sig sammen for at danne fregner. Du er typisk mere tilbøjelige til at få fregner, hvis din hud er lys

folk med blå øjne og røde hår er som regel mere modtagelige så godt.

Børn får ofte fregner i en ung alder. Light huden og andre genetiske faktorer kan gøre folk mere fregnet. I nogle tilfælde, kan disse genetiske faktorer også efterlade Dem tendens til flere alvorlige problemer såsom hudkræft. Freckles kan fremstå som en type, der er rund og enten tan eller brun. De er som regel arvelige, men du kan også få fregner kaldet lentigines, små mørke pletter på huden, der typisk forårsaget af solskader, og som ikke falme i om vinteren.

Freckles kan være forårsaget af ultraviolet stråling fra solen, ligesom andre hud problemer relateret til sol eksponering. De kan vises i børn og blive mere talrige med alderen, især hvis du fortsætter med at være ubeskyttet i solen. Det meste af huden skader,, der opstår fra solen er permanent, og tilføjer op over tid. Når du får fregner, er det ofte tilrådes at bruge suntan lotion, hver gang udenfor, for at forhindre eventuelle yderligere skade på din hud.

Nogle mennesker søger medicinske behandlinger,, at ofte involverer lasere til at fjerne kosmetiske fregner. Du kan få de pletter overalt på din krop. De mest almindelige steder er som regel på den ansigt, arme, og skuldre, såvel som hvor som helst du tendens til at få solskoldning mest. Hvis du planlægger at få fregner fjernet, en dermatologist ofte undersøger dem til diagnosticere andre forhold, der kan være til stede.

Hvad er en komedon Extractor?
Hvordan vælger jeg den bedste Shampoo til kruset hår?
Hvad er Bio-Oil ®?
Hvad Er Mulige Årsager til skøre negle?
Hvordan laver jeg en ansigtsmaske?
Hvad kan jeg gøre med tør hud og bumser?
Hvordan Må jeg Vælg de Bedste Eyelash Farvetone Kits?
Hvad er ett Wet Set?
Hvad er de bedste tips til at fremme hårvækst hos kvinder?
Hvad er de bedste tips til Voksende en lang fipskæg?
Hvad er fordelene ved øjenbryn trådning?

Leave a Reply